اقامت استرالیا

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ به افرادی تعلق می گیرد که مایلند از طریق نیروی کار و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا از بدو ورود، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. با دریافت این ویزا، شخص از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهره مند می شوند. همچنین می توانند با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا بدهند.

متقاضیان این ویزا، بدون استفاده از اسپانسر فامیلی یا ایالتی، مایلند به استرالیا مهاجرت کنند.درخواست این ویزا بر مبنای امتیاز فرد متقاضی، بررسی می شود. متقاضیانی که بر مبنای سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا، بتوانند حداقل ۶۰ امتیاز کسب نمایند، واجد اخذ این ویزا خواهند بود. دارندگان ویزای ۱۸۹ استرالیا، می توانند در هر نقطه از استرالیا که مایل باشند، زندگی، کار و تحصیل نمایند.

مراحل دریافت ویزای کلاس ۱۸۹ استرالیا:

فرد متقاضی واجد شرایط بالا، در مرحله اول سوابق تحصیلی و شغلی خود را به وسیله نهاد مشخص شده برای هر شغل، ارزیابی می کند.(ارزیابی مدارک) این ارزیابی بنا به مورد، بین ۱ تا ۴ ماه زمان می برد و هزینه آن در شرکت های مختلف متفاوت است.

در مرحله دوم، شخص اقدام به تکمیل EOI می نماید. با تکمیل این فرم، پس از بررسی، دعوتنامه ای از طرف دولت استرالیا برای فرد ارسال می شود.

مرحله سوم، با آماده بودن دعوتنامه، متقاضی فرصت دارد تا ظرف ۶۰ روز از تاریخ دعوتنامه، درخواست ویزای خود را در سایت اداره مهاجرت مهاجرت استرالیا ثبت نماید. در حال حاضر مدت زمان اعلام شده برای رسیدگی، ۳ ماه است.

تست های پزشکی و پلیس چک نفراصلی و همراهان در این مرحله انجام می شود. نتیجه ی درخواست متقاضی، به صورت ایمیل به وی ابلاغ می شود و در صورت اخذ ویزا، شرایط و مقررات آن برای فرد، تشریح می شود.

مدارک لازم اقامت استرالیا از طریق ویزای کلاس ۱۸۹:

  • مدارک شناسایی (شناسنامه و پاسپورت)
  • مدرک زبان انگلیسی
  • مدرک پرداخت هزینه
  • عقدنامه در صورت تاهل
  • کارت پایان خدمت برای آقایان
  • عکس
  • سابقه کاری حداقل ۱ سال به صورت تمام وقت در ۲ سال گذشته
  • کلیه شواهد کاری مانند قراردادها، پرداخت ها، مالیات و….
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر زمان، مقام، وظایف و حقوق با جزییات در سربرگ رسمی شرکت با امضای مدیر مربوط مهمور به مهر شرکت
  • فیش حقوقی بویژه در مشاغل دولتی
  • تمامی مدارک تحصیلی، دییلم ها، دوره ها و به طور کل هر مدرک و نشانی که به اثبات صلاحیت کاری فرد کمک می کند.
  • گواهی های سلامت متقاضی و همراهان و گواهی سوپیشینه پلیس

دارندگان ویزای ۱۸۹ استرالیا:

بعد از دریافت ویزای ۱۸۹ که اقامت دائم استرالیا است، شما باید قبل از موعد موقرری که افسر پرونده برایتان مشخص می کند به استرالیا سفرکنید تا ویزای شما باطل نشود. بعد از اولین سفر شما محدودیتی برای رفت و آمد ندارید و میتوانید تا ۵ سال به استرالیا رفت و آمد کنید تا سیتیزن شیپ استرالیا را بدست آورید.

افرادی که از طریق ویزای ۱۸۹ به استرالیا مهاجرت می کنند Permanent Resident نامیده می شوند. این افراد می توانند:

  • در استرالیا کار کنند.
  • در سیستم پزشکی رایگان استرالیا ثبت نام کنند.
  • اگر فرزندی در استرالیا بدنیا بیاورید آن فرزند شرایط گرفتن پاسپورت استرالیا را دارد.
  • با گذراندن شرایط لازم شهروندی استرالیا را بدست آورند.
  • از وام خرید خانه در استرالیا استفاده کنند.
  • به مدت ۵ سال به داخل و خارج استرالیا سفرکنند و از ویزای اقامت ۱۸۹ خود استفاده کنند.
  • خانواده خود را با دریافت اقامت به استرالیا بیاورید (همسر و فرزندان).
  • برای تحصیلات خود و خانواده خود وام های بلند مدت دریافت کنید.
  • فرزندان خود را به مدرسه های رایگان بفرستند

باید دارای مدرک تحصیلی باشید.از جمله: مدارک کامپیوتر که مربوط به مایکروسافت و غیره باشد، مدارک دانشگاهی که دانشگاه و معدل آن مورد تایید مراکز علمی استرالیا باشد، دبپلم فنی حرفه‌ای هنرستان، دیپلم فنی حرفه‌ای از موسسات و سازمان‌های معتبر دیگر که طول دوره گذرانده شده در آنها حداقل ۹۰۰ ساعت باشد، که نشان دهد شما در رابطه با یک حرفه خاص دوره تئوری گذرانده‌اید و در آن زمینه مدرک معتبر دریافت نموده‌اید.

همراهان ویزای مهاجرت به استرالیا:

  1. همسر و فرزندان متقاضی
  2. اقوام متقاضی مثل والدین، پدر و مادربزرگ، برادران و خواهران والدین و فرزندانشان که در یکسال گذشته از لحاظ مالی به شخص متقاضی وابسته باشند.

به استرالیا را بررسی کرده و در مورد جواب آن نکات مهمی را بیان کنیم. مدت اقامت دائم این کشور ۵ سال می باشد.

مزایای مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم این کشور

  • استفاده از امکانات زندگی در این کشور و مسافرت آزاد
  • استفاده از وام های تحصیلی و تحصیل در استرالیا
  • اجازه کار ( بجز نیروهای نظامی و خدمات عمومی)
  • استفاده از خدمات تامین اجتماعی و بیمه سلامت
  • امکان استفاده فرزندان از تسهیلات آموزشی و سلامت
  • امکان اقدام برای ویزای نیوزیلند
  • امکان استفاده از خدمات کنسولگری ها در خارج از استرالیا

تابعیت دوگانه در استرالیا و شرایط از دست دادن تابعیت

قانون شهروندی استرالیا در ۱۹۴۸ تصویب شده است. از ۱۹۴۸ قوانین شهروندی تغییرات فراوانی داشته اند اما مهمترین فاکتورها کماکان زمان تولد متفاضی و وضعیت اقامت والدین او می باشد.

اقامت استرالیا و شهروندی آن از طریق خوگیری تحت شرایط زیر اهدا می شود:

  • متقاضی نباید در خارج از کشور باشد.
  • شخص بیشتر از ۱۸ سال باشد.
  • شخصیت مناسب
  • دانش زبان انگلیسی
  • گذراندن ۲ سال از ۵ سال اخیر در استرالیا

تابعیت دوگانه : قانون جدید علاقه چندانی به تابعیت چندگانه ندارد اما آن را به رسمیت می شناسد.

از دست دادن تابعیت: شهروندی استرالیا را می توان با ترک تابعیت ، اخذ تابعیت کشور دیگر و فریبکاری در ارائه مدارک از دست داد.

مهاجرت به استرالیا از طریق تولد

مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت و تابعیت این کشور از طریق تولد با توجه به شرایط زیر انجام پذیر است: 

 

  • شخص متولد شده در استرالیا بین ۲۶ ژانویه ۱۹۴۹ تا ۱۹ آگوست ۱۹۸۶ به صورت اتوماتیک تابعیت استرالیا را کسب می کند.
  • شخص متولد شده در استرالیا و کسی که در استرالیا زندگی می کند به صورت اتوماتیک بعد از ۱۰ سال تابعیت این کشور را اخذ می کند  . 
  •  شخصی که در زمان ثبت درخواست زیر ۱۸ سال باشد و در خارج از استرالیا متولد شده باشد اگر یکی از والدین او شهروندی استرالیا را داشته باشد می توانید برای اخذ تابعیت استرالیا اقدام کند.
  • والدینی که تابعیت استرالیا را از طریق خون کسب کرده اند و متقاضی اخذ تابعیت استرالیا برای فرزند خود هستند باید حداقل دو سال را در استرالیا سکونت داشته باشند.
  •  شخصی که در استرالیا متولد شده و والدین او نامشخص هستند و یا دارای تابعیت خاصی نیستند تحت شرایط خاص می تواند تابعیت استرالیا را کسب کند.
  •  از ۲۰ آگوست ۱۹۸۶ که قانون خاک لغو شد  و به خون تغییر پیدا کرده شخص متولد شده در استرالیا برای اینکه بتواند تابعیت استرالیا را به دست بیاورد باید یکی از والدین او در هنگام تولد تابعیت استرالیا را داشته باشند.
  • شخص متولد شده قبل از ۲۵ ژانویه ۱۹۴۹ بنابر اصل خاک به صورت اتوماتیک تابعیت استرالیا را کسب می کند.

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

برای مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج دو نوع ویزای ازدواج و نامزدی در نظر گرفته شده است. ویزای ازدواج معمولا بعد از ازدواج صادر شده و ویزای نامزدی قبل از آن می باشد و برای ورود همسر به استرالیا استفاده می شود. شخص متقاضی ویزای ازدواج در استرالیا باید تعهد دهد که تا دو سال می تواند هزینه های همسر خود را پوشش دهد. همچنین برای اثبات ازدواج باید مدارک دال بر زندگی مشترک در ۱۲ ماه گذشته ارائه شود. سایت مهاجرتی استرالیا تمام هزینه مهاجرت به استرالیا از طرق مختلف دسته بندی کرده و منتشر کرده است و با مراجعه به آن به صورت کامل می توانید از هزینه مهاجرت به استرالیا اطلاع یابید.

ویزای ازدواج استرالیا برای ۹ ماه اعتبار دارد و بعد از ورود به استرالیا باید ازدواج را ثبت کرد.

شرایط اخذ ویزای ازدواج استرالیا

  • عدم سوء پیشینه
  • معاینه پزشکی و تست سلامت
  • امتحان زبان برای ویزای ازدواج
  • ترجمعه مدارک ازدواج

مهاجرت به استرالیا از طریق کار

برای مهاجرت به استرالیا از طریق کار شما باید در یک سیستم امتیازبندی وارد شده و در صورت به حداقل رسیدن امتیاز برای کار در استرالیا اقدام کنید. اگر امتیاز شما به حداقل موردنیاز برسد در یک استخر قرار می گیرید و دوباره از طریق امتیاز جدید بهترین افراد برای کار در استرالیا انتخاب می شوند.

سیستم امتیازبندی استرالیا براساس سابقه کار ، سن و مدرک زبان و مدرک تحصیلی می باشد و باید شما حداقل ۶۰ امتیاز کسب کنید. برای ویزای کار استرالیا از سه ویزای ۱۸۹ ، ۱۹۰ و ۴۸۹ استفاده می شود. شما می توانید برای کاریابی در استرالیا از طریق سایت ها کاریابی اقدام کنید. همچنین اگر شما از استرالیا پیشنهاد کاری داشته ( JOB Offer ) شرایط شما به مراتب بهتر از قبل می شود.

نکته مهمی که در مورد کار در استرالیا قابل ذکر است این مطلب است که اگر شغل شما جز مشاغل موردنیاز استرالیا باشد امتیاز آن متقاوت است. شما می توانید برای تمام مراحل حقوقی مهاجرت به استرالیا از طریق کار از مشاوران موسسه ملک پور کمک بگیرید. هزینه مهاجرت به استرالیا از طریق کار در انتهای این مقاله برای شما بیان شده است.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در استرالیا با توجه به تفاوت کمتر دلار این کشور نسبت به دیگر ارزهای معتبر مورد توجه بسیاری از متقاضیان قرار گرفته است. در تمامی کشورها اگر شما طرح تجاری مناسبی داشته باشید و توانایی لازم برای دفاع از آن را داشته باشید می توانید برای سرمایه گذاری اقدام کنید، در استرالیا نیز شرایط به همین گونه است.

از راه های سرمایه گذاری در استرالیا به موارد زیر می توان اشاره کرد.

  • کارآفرینی ، ویزای ۴ ساله و سن متقاضی کمتر از ۵۵ سال، حداقل سرمایه ۸۰۰ هزار دلار، گردش مالی ۵۰۰ هزار دلاری در ۲ سال از ۴ سال
  • سرمایه گذاری بالا، ۴ ساله ، مبلغ ۵ میلیون دلار ، بدون گردش حساب
  • ثبت شرکت ، ۴ ساله
  • سرمایه گذاری در بانک ، با سرمایه ۱٫۲ میلیون دلار و سپرده ۷۵۰ هزار دلاری در بانک های استرالیا ، ۴ ساله و قابل بازگشت

طریق سرمایه گذاری می توانید مقالات مرتبط را با کلیدواژه ملک پور در گوگل سرچ کنید.

سرمایه گذاری در استرالیا
مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری
اقامت استرالیا از طریق خرید ملک
شرایط سرمایه گذاری و تابعیت استرالیا از این طریق

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل

تحصیل در استرالیا نیز یکی از طرق مهاجرت به استرالیا می باشد که شرایط خاص مربوط به خود را دارد. تحصیل در استرالیا در تمامی مقاطع امکان پذیر است. شما می توانید برای دوره هی تحصیلی، دوره های کارآموزی و دوره های زبان این کشور اقدام کنید.

مدت زمان اعتبار ویزای دانشجویی استرالیا با توجه مدت زمان دوره تحصیلی متفاوت است و از ۶ ماه شروع می شود. در نظر داشته باشید که این ویزاها قابل تمدید هستند و زمان تمدید برای هر کدام متفاوت است. شما می توانید برای اطلاع از شرایط تحصیل در استرالیا مقالاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد را مطالعه بفرمایید.

شما برای تحصیل در استرالیا به مدرک زبان نیاز دارید و با توجه به اینکه زبان رسمی این کشور انگلیسی می باشد، مدرک آیلتس یکی از معتبرترین مدارک قابل قبول در استرالیا است.

همچنین دانشجو اجازه کار ضمن تحصیل را دارد و دانشجو ۴۰ ساعت در دو هفته اجازه کار دارد. همچنین در تعطیلات این زمان کار تمام وقت است. هزینه مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل و زندگی دانشجویی در استرالیا به صورت کامل در مقاله ای با همین عنوان ذکر شده است.

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

پناهندگی در استرالیا

همانطور که در مقالات متعدد بیان شده است پناهنده کسی است که حقوق طبیعی و اجتماعی او در کشورش رعایت نمی شود و مجبور است که برای حفظ جان خود به کشور دیگه پناه ببرد.

برای پناهندگی در استرالیا از ویزاهای پناهندگی ، بشردوستانه، نجات اضطراری و زبان در خطر استفاده می شود که به ترتیب ویزاهای ۲۰۰، ۲۰۱ ، ۲۰۳ و ۲۰۴ هستند. برای پناهندگی در خاک استرالیا نیز از سه ویزای حفاظت (۸۶۶) ، حفاظت موقت ( ۷۸۵ ) و پناهنگاه امن ( ۷۹۰ ) استفاده می شود.

هزینه مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا از هر طریقی که باشد، نیاز به صرف هزینه دارد و با توجه به رشد سریع دلار نسبت به واحد پولی ایران، اطلاع از هزینه های احتمالی مهاجرت به استرالیا قبل از اقدام برای آن میتواند سودمند باشد.

 

هزینه ویزا

اداره مهاجرت استرالیا هزینه ای برای بررسی ویزا از متقاضیان دریافت میکند که نسبت به نوع ویزا متغیر است و حتی در صورت رد شدن درخواست ویزا، به متقاضی عودت داده نمیشود. محض اطلاع شما، هزینه ویزاهای متداول استرالیا در جدول زیر لیست شده است. توجه فرمایید که برای اکثر ویزاهای استرالیا، هزینه ویزای همسر و فرزندان، کمتر از هزینه ویزای متقاضی اصلی است و ممکن است نصف یا حتی یک چهارم هزینه ای باشد که متقاضی اصلی میپردازد.

هزینه وکیل مهاجرت

استفاده از وکلای مهاجرت برای مهاجرت به استرالیا الزامی نیست ولی ترجیح بسیاری از متقاضیان مهاجرت به استرالیا، استفاده از وکیل مهاجرت در این پروسه میباشد. هزینه وکلای مهاجرت بسته به نوع ویزا متغیر است .

هزینه ارزیابی شغلی و تحصیلی (مختص ویزای مهارت)

بسته به شغل متقاضی، برای مهاجرت به استرالیا از طریق مهارت، سازمانی تخصصی مسولیت ارزشیابی مدارک کاری و تحصیلی متقاضیان را بر عهده دارد.

هزینه های حسابرسی و ارزشیابی اموال (مختص ویزای سرمایه گذاری)

متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری نیاز به تهیه مدارک حسابرسی توسط حسابدار رسمی و همینطور مدارک دال بر ارزشیابی اموال توسط کارشناس رسمی دادگستری دارند. هزینه حسابرسی حدود حداقل ۲۰۰۰ دلار استرالیا و هزینه ارزشیابی املاک بسته به قیمت و نوع ملک متغیر است.

ترجمه مدارک

صرف نظر از نوع ویزای درخواستی، همه متقاضیان مهاجرت به استرالیا نیاز به ترجمه مدارکشان به زبان انگلیسی خواهند داشت چرا که مراجع ذیربط استرالیایی فقط مدارک به زبان انگلیسی را بررسی میکنند. برای متقاضیان ایرانی مهاجرت به استرالیا، امکان ارائه ترجمه به هر دو صورت رسمی با تایید دادگستری و یا ناتی وجود دارد.

ترجمه رسمی با تایید دادگستری

هزینه ترجمه رسمی با تایید دادگستری بسته به نوع مدرک متغیر است ولی به طور تقریبی، هزینه ترجمه مدارکی ساده مانند شناسنامه یا کارت ملی با احتساب هزینه تاییدات دادگستری،حدود ۱۰۰ هزار تومان است. البته این نوع ترجمه برای متقاضیان مهاجرت به استرالیا مقرون به صرفه نیست و به دلیل هزینه کمتر ترجمه ناتی، اکثر متقاضیان از خدمات ترجمه ناتی استفاده میکنند. به طور مثال، هزینه ترجمه ناتی کارت ملی حدود ۶۰ هزار تومان است که به مراتب کمتر از هزینه ترجمه رسمی با تایید دادگستری میباشد.

ترجمه ناتی

همانطور که اشاره شد، هزینه ترجمه ناتی حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد کمتر از هزینه ترجمه رسمی با تایید دادگستری است و به همین علت، اکثر متقاضیان مهاجرت به استرالیا از ترجمه ناتی استفاده میکنند.

هزینه تست پزشکی

متقاضیان ایرانی که درخواست اخذ ویزای دایم استرالیا را دارند، نیاز به انجام تست پزشکی دارند که هزینه آن حدود ۳۰۰ دلار استرالیاست.

هزینه هواپیما و اسکان در استرالیا

نهایتا، بعد از اخذ موفق ویزا، نوبت به خرید بلیط هواپیماست. قیمت بلیط دوطرفه هواپیما از ایران به استرالیا بسته به تاریخ سفر، بین ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ دلار استرالیا برای هر نفر میباشد. هزینه زندگی در این کشور هم (شامل هزینه مسکن، خورد و خوراک و غیره) حدود حداقل۲۰۰۰ دلار استرالیا در ماه برای یک نفر است و به ازای هر نفر همراه، ماهانه حداقل ۱۰۰۰ دلار به هزینه زندگی اضافه میشود.

حق و حقوق شخص مقیم در استرالیا

داشتن اقامت دائم استرالیا (PR) می تواند به عنوان امتیاز بزرگی برای هر فرد محسوب شود. بعد از دریافت اقامت دائم اگر ۳ سال در استرالیا بمانید می توانید شهروند استرالیا شوید و پاسپورت استرالیایی دریافت کنید. با اقامت استرالیا شخص می تواند:

  • برای همیشه در استرالیا بماند.
  • اجازه کار به صورت تمام وقت و بدون محدودیت را دارد.
  • اجازه تحصیل در استرالیا دارد، و برای این تحصیل شهریه به مراتب کمتری از دانشجویان بین المللی می پردازد.
  • به محض ورود به استرالیا برای کارت بانکی مدیکر اقدام کرده و آن را دریافت می کند، این کارت تمامی هزینه های درمان شخص را تحت پوشش قرار می دهد.
  • بعد از ۲ سال اگر کاری پیدا نکردید می توانید از مزایای مقیم بودن خود استفاده کنید و از دولت حقوق بیکاری دریافت کنید.
  • اگر فرزندی در استرالیا بدنیا آمد، به محض تولد سیتیزن استرالیا خواهد بود.
  • از وام ۴ درصدی خرید خانه استفاده کند و مبلغ آن را تا ۳۰ سال تقسیط کند، به طوری که تا ۹۵ درصد قیمت خانه به فرد مقیم وام تعلق می گیرد.
  • فرزندان خور را به صورت رایگان به مدرسه های تراز اول بفرستد.

ورود اول به خاک استرالیا

وقتی ویزای شما صادر شد، تاریخی به عنوان اولین ورود (First Entry) در آن درج می شود که باید حتما قبل از آن تاریخ به استرالیا سفر کنید. معمولا حدود ۱ سال به شمتا فرصت داده می شود تا اولین حضور خود را انجام دهید. بعد از اولین ورود می توانید از استرالیا خارج شوید و محدودیتی برای ماندن ندارید، دقت داشته باشید که اگر اولین ورود را قبل از تاریخ مقرر انجام ندهید ویزای شما کنسل خواهد شد و باید مجددا برای دریافت ویزا اقدام کنید. تمامی ورود و خروج شما از طریق سیستم vevo به صورت آنلاین ثبت می شود و می توانید آنلاین تمامی مدت حضور یا عدم حضور خود را از پورتال خود و یا از طریق نصب اپلیکیشن myvevo در اداره مهاجرت استرالیا چک کنید.

حق پرواز

با ویزای اقامت یا پی آر به مدت ۵ سال می توانید به استرالیا سفر کنید و هر چند بار که خواستید ورود و خروج انجام دهید، اگر بعد از ۵ سال بخواهید به استرالیا سفر کنید باید یا سیتیزن شده باشید یعنی ۳ سال در استرالیا مانده باشید ( شرایط سیتیزن شیپ استرالیا) و یا اگر سیتیزن نشده اید، ویزای بازگشت به استرالیا را دریافت کنید که به شما اجازه می دهد که به مدت ۵ سال دیگر اجازه پرواز خود را تمدید کنید.

دقت داشته باشید که اجازه پرواز با نوع ویزای اقامتی شما منافاتی ندارد. یعنی با وجود اینکه ویزای پی آر ویزای دایم استرالیا است اما مدت اجازه پرواز با این ویزا ۵ سال است. اگر در طول ۵ سال اجازه پرواز، حداقل ۲ سال در استرالیا مانده باشید می توانید با دریافت ویزای بازگشت به استرالیا به مدت ۵ سال دیگر اجازه پرواز بگیرید.

اگر کمتر از ۲ سال در استرالیا مانده باشید می توانید ویزای ۳ ماه ویزای بازگشت به استرالیا را دریافت کنید. اگر بتوانید ثابت کنید که در استرالیا زندگی خود را بنا کرده اید و اینکه چرا بیش از مدت مقرر در استرالیا نبوده اید، در این حالت ممکن است ۱ سال اجازه پرواز بگیرید تا شرایط خود را با ورود به استرالیا مناسب کنید.

[تعداد: ۱    میانگین: ۵/۵]

ثبت دیدگاه

دیدگاه تان را در مورد این نوشته بنویسید. خوشحال خواهیم شد.


دیدگاه ها


شما اولین دیدگاه را برای ما ارسال کنید. حتما خوشحال خواهیم شد.

امکان ارسال دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.