اقامت توریستی نیوزلند

اقامت توریستی نیوزلند (یا اقامت کوتاه مدت) برای سفر های کوتاه که کمتر از ۹ ماه و در شرایط ویژه تا ۱۲ ماه به طول می انجامد مناسب بوده و راه مناسبی برای آشنایی بیشتر با کشور نیوزیلند و گشت و گذار در نیوزلند و تحقیق در رابطه با شرایط زندگی و وضعیت سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی و وضعیت معیشتی آنجا  قبل از اقدام به مهاجرت یا درخواست ویزای دانشجویی می باشد.

متقاضیان برای دریافت این نوع ویزا  باید دلایل و مدارک کافی برای اثبات اینکه قصد بازگشت به کشور خود را دارند نیز ارائه نمایند که این موارد می تواند شامل خویشاوندان درجه یک، داراییهای غیر منقول  ( ملک و زمین، کار ثابت و … ) و سایر موارد اینچنینی باشد.

حضور یک حامی مالی ( اسپانسر مالی ) هم  می تواند تاثیر مثبتی بر روند ارزیابی پرونده  تا حصول نتیجه و اخذ ویزا داشته باشد و همچنین میتواند مسئولیت مخارج سفر را تضمین کند .

موسسه حقوقی دادآور مهر با بکار گیری از بهترین و مجربترین وکلای مهاجرت در داخل و خارج از کشور آماده قبول وکالت شما عزیزان در امور حقوقی و اقامتی مهاجرت میباشد . با ما تماس بگیرید و از کارشناسان ما مشاوره بخواهید .

فرم ارزیابی مشاوره رایگان

[تعداد: ۱    میانگین: ۴/۵]
برچسب ها:

ثبت دیدگاه

دیدگاه تان را در مورد این نوشته بنویسید. خوشحال خواهیم شد.


دیدگاه ها


شما اولین دیدگاه را برای ما ارسال کنید. حتما خوشحال خواهیم شد.

امکان ارسال دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.