اخذ اقامت شغلی و تخصصی در نیوزلند

این نوع از ویزا برای افرادی مناسب است که قصد زندگی و کار در کشور نیوزیلند را داشته باشند و در یکی از زمینه های تخصصی مورد نیاز در نیوزیلند تحصیل کرده یا سابقه کار داشته باشند.

برای شروع کار در مدت ۲ هفته نیاز به کسب ۱۶۰ امتیاز می باشد.

مدارک مورد نیاز  و امتیاز هر کدام از آنها برای مهاجرت تخصصی و شغلی

برای انتخاب شدن از میان متقاضیان  به ۱۶۰ امتیاز از جدول زیر نیاز دارید.

  1. عدم سوء پیشینه (بدون امتیاز)
  2. سلامت جسمانی (بدون امتیاز)
  3. سن از ۵ تا ۳۰ امتیاز بر طبق جدول زیر متغیر است .
  • ۲۰ تا ۲۹ سال ۳۰ امتیاز دارد.
  • ۳۰ تا ۳۹ سال ۲۵ امتیاز دارد .
  • ۴۰ تا ۴۴ سال ۲۰ امتیاز دارد .
  • ۴۵ تا ۴۹ سال ۱۰ امتیاز دارد .
  • ۵۰ تا ۵۵ سال ۵ امتیاز دارد .

برای گرفتن امتیاز کافی برای مهاجرت ترجیحاً باید کمتر از ۴۰ سال سن داشته باشید.

اقامت شغلی و تخصصی در نیوزلند

سن همسر به هیچ وجه  تاثیری در امتیاز پرونده ندارد.

– مدرک آشنایی با زبان انگلیسی لازم است ولی امتیازی ندارد .

یکی از موارد زیر:

  • آیلتس جنرال یا آکادمیک، با نمره کلی ۶.۵ ( برای مهارتها حداقلی وجود ندارد . )
  • سابقه دو سال تحصیل یا بیشتر به زبان انگلیسی در سطح ۷ (لیسانس) در یکی از کشورهای
  • نیوزیلند، استرالیا، کانادا، آمریکا، انگلیس یا ایرلند
  • سابقه یک سال تحصیل یا بیشتر در سطح ۸ یا بالاتر در یکی از کشورهای نیوزیلند، استرالیا،
  • کانادا، آمریکا، انگلیس یا ایرلند
  • شهروندی و ۵ سال سابقه کار یا تحصیل در یکی از کشورهای آمریکا، کانادا، انگلیس، استرالیا یا ایرلند

نکته: مدرک زبان تحصیلی برای مهاجرت لازم بوده اما هیچ امتیازی ندارد.

  •  مدرک تحصیلی دانشگاهی (از ۶۰ تا ۷۰ امتیاز)
  • مدرک تحصیلی در یکی از تخصصهای مورد نیاز برای مهاجرت (Long Term Skill Shortage List)
  • لیسانس ۶۰ امتیاز (سطح ۷ یا ۸)
  • فوق لیسانس ۷۰ امتیاز (سطح ۹)
  • دکترا ۷۰ امتیاز (سطح ۱۰)

برای گرفتن امتیاز کافی برای مهاجرت ترجیحاً باید مدرک فوق لیسانس یا دکترا در یکی از رشته

های مورد نیاز (LTSSL) داشته باشید.

– امتیاز مضاعف برای تحصیل در نیوزیلند (از ۱۰ تا ۱۵ امتیاز):

  • تحصیل در نیوزیلند در مقطع لیسانس به مدت ۲ سال یا بیشتر: ۱۰ امتیاز دارد .
  • تحصیل در نیوزیلند در مقاطع بالاتر از لیسانس به مدت یک سال: ۱۰ امتیاز دارد .
  • تحصیل در نیوزیلند در مقاطع بالاتر از لیسانس به مدت دو سال: ۱۵ امتیاز دارد .

سابقه کاری (از ۲۰ تا ۴۵ امتیاز):

هم راستا در زمینه مدرک تحصیلی (و در یکی از تخصصهای مورد نیاز برای مهاجرت):

  • ۲ سال: ۲۰ امتیاز دارد .
    ۴ سال: ۲۵ امتیاز دارد .
    ۶ سال: ۳۵ امتیاز دارد .
    ۸ سال: ۴۰ امتیاز دارد .
    ۱۰ سال: ۴۵ امتیاز دارد .

برای گرفتن امتیاز کافی برای مهاجرت ترجیحاً باید سابقه کار ۱۰ سال یا بیشتر در یکی از رشته

های مورد نیاز (LTSSL) داشته باشید.

  • امتیاز مضاعف برای سابقه کار در نیوزیلند از ۵ تا ۱۵ امتیاز طبق جدول زیر متغیر است .
    سابقه کار در نیوزیلند به مدت یک سال: ۵ امتیاز دارد .
    سابقه کار در نیوزیلند به مدت دو سال: ۱۰ امتیاز دارد .
    سابقه کار در نیوزیلند به مدت سه سال یا بیشتر: ۱۵ امتیاز دارد .

– استفاده از امتیاز مدرک تحصیلی همسر از ۱۰ تا ۲۰ امتیاز طبق جدول زیر متغیر است .

برای کسب امتیاز از مدرک تحصیلی همسر، همسر شما باید مدرک آشنایی با زبان انگلیسی (ذکر

شده در بالاتر) و یکی از مدارک زیر را داشته باشد:

  • مدرک تحصیلی همسر، دیپلم یا کاردانی: ۱۰ امتیاز دارد .
  • مدرک تحصیلی همسر، کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکترا: ۲۰ امتیاز دارد .

برای گرفتن امتیاز کافی برای مهاجرت، ترجیحاً همسر شما باید مدرک تحصیلی لیسانس یا بالاتر داشته باشد.

– گرفتن پیشنهاد کاری از شرکتهای نیوزیلندی از ۵۰ تا ۹۰ امتیاز بر طبق جدول زیر متغیر است .

  • پیشنهاد کار در رشته های غیر از LTSSL:ا  ۵۰ امتیاز دارد .
  • پیشنهاد کار در یکی از رشته های LTSSL:ا  ۶۰ امتیاز دارد .
  • پیشنهاد کار خارج از آکلند ۳۰ امتیاز اضافه دارد .

– فامیل درجه یک مقیم در نیوزیلند (۱۰ امتیاز) دارد .
– اگر پدر، مادر، خواهر، برادر یا فرزند شما مقیم نیوزیلند است ۱۰ امتیاز دارد .

– مثالی از یک پرونده که بدون جاب آفر ۱۶۰ امتیاز خواهد داشت:

متقاضی اصلی، دارای آیلتس ۶.۵، سن زیر ۴۰ سال و مدرک فوق لیسانس در یکی از رشته های مورد نیاز برای مهاجرت به همراه ۱۰ سال سابقه کار مرتبط همسر، آیلتس ۶.۵ و دارای مدرک لیسانس

– مثالی از یک پرونده که بر اساس تحصیل و کار در نیوزیلند ۱۶۰ امتیاز خواهد داشت:

  • مدرک لیسانس از ایران در یکی از رشته های مورد نیاز برای مهاجرت: ۶۰ امتیاز
  • تحصیل در نیوزیلند در مقطع فوق لیسانس به مدت ۲ سال: ۱۵ امتیاز
  • مشغول به کار شدن پس از اتمام تحصیل و کار کردن در نیوزیلند به مدت یک سال: ۶۰ امتیاز
  • سن زیر ۳۹ سال در زمان تشکیل پرونده اقامت: ۲۵ امتیاز
[تعداد: ۲    میانگین: ۳/۵]

ثبت دیدگاه

دیدگاه تان را در مورد این نوشته بنویسید. خوشحال خواهیم شد.


دیدگاه ها


شما اولین دیدگاه را برای ما ارسال کنید. حتما خوشحال خواهیم شد.

امکان ارسال دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.