شرایط اخذ اقامت قانونی و دائم استرالیا

dadavar.australian - شرایط اخذ اقامت قانونی و دائم استرالیا

آیا شرایط اخذ اقامت قانونی و دائم استرالیا را دارم ! سوالی که بسیاری که مخاطبان علاقمند به مهاجرت به استرالیا به دنبال جواب های مطمئن برای آن هستند. بنابراین این مقاله را به بررسی شرایط اخذ اقامت قانونی و دائم استرالیا اختصاص داده ایم.

موارد ضروری شروع پروسه اخذ اقامت دائم و قانونی

  • داشتن مدرک دانشگاهی یا فنی برای شروع پروسه لازم و ضروری هست.
  • داشتن دانش و آشنایی با زبان انگلیسی در سطح خوب ضروری است و باید مدرک رسمی آیلتس یا تافل و یا پی تی ای برای این پروسه اخذ نمایید. (ایلتس ۶ به بالا یا معادل آن در پی تی ای / سی ا ای / تافل )
  • داشتن سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی ضروری است (۳-۵-۸ سال به بالا که هر کدام امتیاز خود را دارند)

Legal and permanent residence in Australia 1 - شرایط اخذ اقامت قانونی و دائم استرالیا

در صورتی که شما سن مناسب و مدرک دانشگاهی یا فنی با سابقه کار  دارید و همچنین برای گرفتن مدرک رسمی زبان آمادگی داشته یا در حال گذراندن دوره های زبان برای اخذ مدرک هستید، میتوانید این پروسه را شروع کنید و برای تکمیل مدارک آماده شوید.

هزینه های جانبی اخذ اقامت دائم استرالیا

  • هزینه ترجمه مدارک (طبق تعرفه دفاتر ترجمه)
  • در صورت قرارداد با وکیل رسمی مورد تایید اداره مهاجرت هزینه قبول وکالت توسط وکیل

 

در صورت داشتن وکیل تمامی مراحل توسط وکیل و دفتر مجموعه وکالت پیگیری می گردد و متقاضی باید مدارک کاری و تحصیلی و نامه های سابقه کار و بیمه و دیگر مواردی که در قرارداد های معمول فی مابین توافق می گردد را به دفتر وکیل ارائه نماید.

[تعداد: ۱    میانگین: ۵/۵]