ویزای فرزند استرالیا و ویزای فرزند خواندگی استرالیا

dadavar.auf  - ویزای فرزند استرالیا و ویزای فرزند خواندگی استرالیا

۱. ویزای فرزند استرالیا _ ویزای ۱۰۱ استرالیا

این ویزا به فرزندی که خارج از استرالیا است، اجازه می‌دهد به استرالیا آمده و با والدین خود زندگی کند.

شرایط والدین (اسپانسر)

سن:

بیش از ۱۸ سال داشته باشند.

رابطه:

افرادی که خواستار ویزای فرزند استرالیا برای فرزندانشان هستند باید یا والدین بیولوژیکی او باشند یا شریک زندگی هر یک از والدین بیولوژیکی باشند یا نامادری/ناپدری (اگر در قبال فرزند شریک زندگی سابقشان مسئولیت‌هایی دارند) او باشند .

اسپانسرشیپ:

والدین واجد شرایط باید اسپانسر فرزند یا فرزندان خود شوند.

اقامت استرالیا:

حد‌اقل یکی از والدینِ فرد باید شهروند استرالیا باشد یا ویزای اقامت دائم استرالیا را داشته باشد یا شهروند واجد شرایط نیوزیلند باشد.

اخذ ویزای فرزند:

والدین می‌توانند به نمایندگی از فرزندان زیر ۱۸ سال جهت اخذ این ویزا اقدام کنند.

مسئولیت‌ها:

والدین باید از فرزند در موارد مختلف ازجمله موارد مالی برای تأمین نیازهای منطقی (برای دو سال اول اقامت فرزند در استرالیا)،‌ نیاز به کلاس زبان و مستقر شدن در استرالیا حمایت کنند.

شرایط فرزند

تاهل:

فرزند باید مجرد باشد

سن:

معمولاً این ویزا به افرادی که زیر ۱۸ سال هستند داده می‌شود؛ برای افراد ۱۸ تا ۲۵ سال اگر یک دانشجوی تمام‌وقت باشند یا درصورتی‌که از ناتوانی رنج ببرند و نیاز به حمایت والدین خود داشته باشند می‌توانند برای این ویزا اقدام کنند.

رابطه:

فرزند بیولوژیکی یا فرزندخوانده‌ی تحت اسپانسرشیپ والدین باشد (فرزندخواندگی باید قبل از اخذ اقامت استرالیا توسط والدین یا اخذ شهروندی واجد شرایط نیوزیلند اتفاق افتاده باشد)؛ همچنین فرزند همسری که (زیر ۱۸ سال) در حال حاضر شریک زندگی والدینش نیست اما مسئولیت قانونی نسبت به او دارد نیز شامل این ویزا می‌شود.

اخذ ویزای فرزند:

فرزند در زمان درخواست، فرآیند تصمیم‌گیری و اخذ ویزای فرزند استرالیا باید خارج از خاک استرالیا باشد. چنان چه فرزند در زمان درخواست ویزا در استرالیا باشد، باید برای ویزای ۸۰۲ استرالیا اقدام کند.

پس از اخذ ویزا:

فرزند باید در روز مشخص‌شده وارد استرالیا شود و تا قبل از ورود به استرالیا ازدواج نکند. این ویزا از نوع اقامت دائم استرالیا است و به فرزند اجازه می‌دهد:

  • به استرالیا عزیمت کرده و در آنجا به‌صورت نامحدود اقامت داشته باشد.
  • در استرالیا مشغول به کار و تحصیل شود.
  • از خدمات پزشکی رایگان (Medicare) استفاده کند.
  • درصورت داشتن شرایط لازم جهت شهروندی استرالیا اقدام کند.
  • بستگان واجد شرایط خود را جهت دریافت ویزای اقامت دائم، اسپانسر کند.

dadavarfamily - ویزای فرزند استرالیا و ویزای فرزند خواندگی استرالیا

۲ویزای فرزندخواندگی استرالیا _ ویزای ۱۰۲ استرالیا

این ویزا به فرزندی که خارج از استرالیا زندگی می‌کند، اجازه می‌دهد به استرالیا آمده و با والدینی که او را به فرزندخواندگی خود پذیرفته‌اند، زندگی کند.

شرایط والدین (اسپانسر)

سن:

بیش از ۱۸ سال داشته باشند.

اسپانسرشیپ:

والدین واجد شرایط باید اسپانسر فرزندخوانده خود شوند.

اقامت استرالیا:

حد‌اقل یکی از والدینِ فرد باید شهروند استرالیا باشد یا ویزای استرالیا برای اقامت دائم را داشته باشد یا شهروند واجد شرایط نیوزیلند باشد.

اخذ ویزای فرزند:

والدین به نمایندگی از فرزند باید جهت اخذ این ویزا اقدام کنند. درصورتی‌که فرزندخواندگی از طریق سازمان‌های ایالتی یا منطقه‌ای انجام شود، شما می‌توانید قبل از نهایی شدن فرزندخواندگی درخواست خود را جهت اخذ این ویزا اعلام نمایید.

اگر زمان فرزندخواندگی قبل از زمانی باشد که والدین اقامت دائم یا شهروندی استرالیا را کسب کرده‌اند، فرزندخوانده می‌تواند برای ویزای ۱۰۱ استرالیا اقدام نماید.

مسئولیت‌ها:

والدین باید از فرزند در موارد مختلف ازجمله موارد مالی برای تأمین نیازهای منطقی (برای دو سال اول اقامت فرزند در استرالیا)،‌ نیاز به کلاس زبان و مستقر شدن در استرالیا حمایت کنند.

شرایط فرزند

وضعیت فرزندخواندگی:

فردی که به‌عنوان فرزندخوانده عنوان می‌شود باید به‌طور قانونی به فرزندخواندگی پذیرفته‌شده باشد یا در فرآیند فرزندخواندگی باشد.

سن:

فرزندخوانده باید زیر ۱۸ سال باشد. اگر زمانی که برای ویزای فرزند استرالیا اقدام می‌شود سن فرزند زیر ۱۸ سال باشد و زمانی که نتیجه نهایی ویزای فرزند مثبت اعلام شود این فرزند ۱۸ ساله شود این تفاوت زمانی باعث می‌شود ویزا باطل شود چراکه این ویزا برای زیر ۱۸ سال است.

محل زندگی:

فرزند باید در خارج از استرالیا سکونت داشته باشد.

اخذ ویزای فرزند:

فرزند در زمان درخواست، فرآیند تصمیم‌گیری و اخذ ویزا باید خارج از خاک استرالیا باشد.

پس از اخذ ویزا:

فرزند باید در روز مشخص‌شده وارد استرالیا شود و تا قبل از ورود به استرالیا ازدواج نکند. این ویزا از نوع اقامت دائم استرالیا است و به فرزند اجازه می‌دهد:

  • وارد استرالیا شده و در آنجا به‌صورت دائم اقامت داشته باشد.
  • در استرالیا مشغول به کار و تحصیل شود.
  • از خدمات پزشکی رایگان ( Medicare) استفاده کند.
  • درصورت داشتن شرایط لازم جهت شهروندی استرالیا اقدام کند.
  • بستگان واجد شرایط خود را جهت دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا، اسپانسر کنند.

اخذ این ویزا برای کودکان یتیمی که از طریق سازمان‌های استرالیا به فرزندخواندگی پذیرفته نشده‌اند بسیار مشکل می‌باشد و معمولاً لازم است شما حداقل به مدت یک سال در ایران با فرزندخوانده خود به‌صورت مشترک زندگی کرده باشید.

سرمایه گذاری خارجی استرالیا

۳ویزای کودک یتیم خویشاوند استرالیا _ غیر فرزندخواندگی _ ویزای ۱۱۷ استرالیا

این ویزا به کودکانی که یا یتیم هستند یا والدین آن‌ها مفقود بوده یا قادر به مراقبت از آن‌ها نمی‌باشند و توسط یکی از بستگان نزدیک خود در استرالیا اسپانسر می‌شوند، اجازه می‌دهد به استرالیا واردشده و در آنجا با خویشاندان خود به‌صورت دائم زندگی کنند.

لازم به ذکر است که اخذ این نوع از ویزای فرزند استرالیا ، روال اداری و حقوقی پیچیده‌ای دارد .

شرایط والدین (اسپانسر)

سن:

بیش از ۱۸ سال داشته باشند.

رابطه:

فرد اسپانسر باید برادر، خواهر، مادربزرگ، پدربزرگ، خاله، دایی یا معادل هر یک از آن‌ها (نابرادری، ناخواهری و…) باشد.

اسپانسرشیپ:

والدین واجد شرایط باید اسپانسر فرزند یا فرزندان خود شوند.

اقامت استرالیا:

حد‌اقل یکی از والدینِ فرد باید شهروند استرالیا باشد یا ویزای اقامت دائم استرالیا را داشته باشد یا شهروند واجد شرایط نیوزیلند باشد.

اخذ ویزای فرزند:

والدین معمولاً به نمایندگی از فرزندان جهت اخذ این ویزا اقدام می‌کنند.

مسئولیت‌ها:

والدین باید از فرزند در موارد مختلف ازجمله موارد مالی برای تأمین نیازهای منطقی (برای دو سال اول اقامت فرزند در استرالیا)،‌ نیاز به کلاس زبان و مستقر شدن در استرالیا حمایت کنند.

شرایط فرزند

تاهل:

فرزند باید مجرد باشد.

سن:

فرد موردنظر باید زیر ۱۸ سال باشد.

رابطه:

کودک بستگانی که یا فوت کرده‌اند یا مفقود شده‌اند یا والدینشان قادر به مراقبت از آن‌ها نیستند.

اخذ ویزای فرزند:

فرزند در زمان درخواست، فرآیند تصمیم‌گیری و اخذ ویزا باید خارج از خاک استرالیا باشد.

پس از اخذ ویزا:

فرزند باید در روز مشخص‌شده وارد استرالیا شود و تا قبل از ورود به استرالیا ازدواج نکند. این ویزا برای مهاجرت به استرالیا است و به فرزند اجازه می‌دهد:

  • به استرالیا عزیمت کرده و در آنجا به‌صورت نامحدود اقامت داشته باشد.
  • در استرالیا مشغول به کار و تحصیل شود.
  • از خدمات پزشکی رایگان (Medicare) استفاده کند.
  • درصورت داشتن شرایط لازم جهت شهروندی استرالیا اقدام کند.
  • بستگان واجد شرایط خود را جهت دریافت ویزای اقامت دائم، اسپانسر کند.

۴ویزای فرزند وابسته _ ویزای ۴۴۵ استرالیا

این ویزا برای فرزندان وابسته‌ای است که والدین آن‌ها دارای ویزای اقامت موقت استرالیا (ویزای ازدواج) هستند. ویزای ۴۴۵ به فرزند اجازه می‌دهد تا زمانی که نتیجه‌ی ویزای اقامت دائم والدین مشخص شود به‌صورت موقت همراه آن‌ها در استرالیا اقامت کند.

dadavar.australian visa and australian adoption visa - ویزای فرزند استرالیا و ویزای فرزند خواندگی استرالیا

شرایط والدین (اسپانسر)

سن:

بیش از ۱۸ سال داشته باشند.

رابطه:

فرد باید یکی از والدین بیولوژیکی یا ناپدری یا نامادری فرزند باشد یا او را به فرزندخواندگی پذیرفته باشد.

اسپانسرشیپ:

همان شخصی که اسپانسر والدینشان شده باید اسپانسر فرد موردنظر شود.

اقامت استرالیا:

حداقل یکی از والدین دارای اقامت موقت استرالیا ( ویزای ۳۰۹ استرالیا یا ویزای ۸۲۰ استرالیا )باشد.

اخذ ویزای فرزند:

والدین معمولاً به نمایندگی از فرزندان جهت اخذ این ویزا اقدام می‌کنند.

مسئولیت‌ها:

والدین باید از فرزند در موارد مختلف ازجمله موارد مالی برای تأمین نیازهای منطقی (برای دو سال اول اقامت فرزند در استرالیا)،‌ نیاز به کلاس زبان و مستقر شدن در استرالیا حمایت کنند.

شرایط فرزند

سن:

فرزند باید زیر ۱۸ سال سن داشته باشد در غیر این صورت در شرایط زیر می‌تواند ۱۸ سال یا بالاتر داشته باشد:

  • ازنظر مالی به والدینش وابسته باشد.
  • ازنظر ذهنی یا جسمی به‌صورت کامل یا جزئی از کارافتاده باشد.

تاهل:

فرزند باید مجرد باشد.

رابطه:

فرزند بیولوژیکی یا فرزندخوانده‌ یا فرزند همسر فرد موردنظر در استرالیا باشد.

اخذ ویزای فرزند:

فرزند در زمان درخواست، فرآیند تصمیم‌گیری و اخذ ویزای فرزند استرالیا باید خارج از خاک استرالیا باشد.

پس از اخذ ویزا:

فرزند باید در روز مشخص‌شده وارد استرالیا شود و تا قبل از ورود به استرالیا ازدواج نکند. این ویزا از نوع اقامت دائم است و به فرزند اجازه می‌دهد:

  • وارد خاک استرالیا شده و در آنجا تا زمانی که ویزای دائم استرالیای شریک والدینش صادر شود اقامت داشته باشد.
  • در استرالیا مشغول به کار و تحصیل شود.
  • تا زمانی که ویزای موقت دارای اعتبار باشد به استرالیا سفر کند و در آنجا اقامت داشته باشد.

نکته

این ویزا تا زمانی که ویزای اقامت موقت والدین اعتبار دارد معتبر است. درنتیجه بهتر است فرزند قبل از اتمام مهلت ویزای والدین برای اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کند.

نکته

درصورتی‌که قرار باشد بعد از اعطای ویزای موقت استرالیا به والدین، فرزند به ویزای دائم همسری اضافه شود، اخذ این ویزا الزامی است.

انواع ویزای فرزند و فرزندخواندگی تا حدودی شرایطی نزدیک به هم دارند؛ بنابراین با کمک گرفتن از یک وکیل مهاجرت استرالیا می‌توانید متناسب با شرایط‌تان برای بهترین ویزا اقدام کنید.

[تعداد: ۱    میانگین: ۵/۵]