شرایط و امکانات تحصیل رایگان در هلند

تحصیل رایگان در هلند

کشور هلند از کشورهای عضو شینگن و از جمله کشورهای پیشرفته در زمینه های کشاورزی ، صنعت و توریسم می باشد که پایتخت آن شهر آمستردام و واحد پول آن یورو می باشد. علاقه مندان مهاجرت به هلند و ادامه تحصیل در هلند این امکان را دارند که از زمان اتمام تحصیلاتشان به مدت یک سال شغل مناسبی پیدا کنند. سپس می توانند به مدت طولانی تر یا حتی به طور دائم در کشور هلند اقامت داشته باشند. در کشور هلند بیشتراز ۱۶۰ مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی مستقر شده که این تعداد دانشگاه در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی بسیار قابل توجه است البته قابل ذکر است که تنها حدود نیمی از این مراکز قابل تایید وزارت علوم ایران هستند. بسیاری افراد تحصیل رایگان در هلند را در جهت مهاجرت به هلند از طریق تحصیل انتخاب مینمایند، این افراد می توانند پس از اخذ اقامت هلند از نوع تحصیلی ، نسبت به اخذ تابعیت هلند اقدام کنند.

البته شایان ذکر است این روش یکی از روش های مهاجرت به هلند در کنار راه های دیگر مثل ویزای کار در هلند و سرمایه گذاری در هلند می باشد. شایان ذکر است تابعیت هلند از طریق تولد نیز این کشور از تابعیت خون تبعیت می کند و در معنایی تابعیت هلند خون می باشد ولی توجه داشته باشید که تابعیت خاک می تواند به مهاجرت از طریق تولد فرزند در هلند کمک کند که این کشور از این قاعده مستثنی است.

شرایط تحصیل و اعزام دانشجو به هلند

افرادی که خواهان اخذ ویزای تحصیلی هلند می باشند می بایست یک سری از هزینه های اولیه را به حساب دانشگاه مربوطه واریز کنند که این هزینه ها عبارتند از : هزینه شهریه یکسال یا یک نیم سال تحصیلی ، مبلغ بیمه یکسال ، مبلغ صدور اقامت یکسال ، هزینه اجاره اتاق برای حداقل ۳ ماه.

قابل ذکر است کسانی که این هزینه ها را به حساب دانشگاه مورد نظر واریز می کنند دیگر نیازی به حساب بانکی و یا اثبات پشتوانه مالی ندارند و ویزای آنها از طرف سفارت هلند در مدت زمان کمتری نسبت به دیگر افراد صادر می شود و همچنین افرادی که به صورت تحصیلی به این کشور مهاجرت می کنند، از مزایای اقامت تحصیلی هلند برخوردار می شوند، این روش یکی از کارهایی است که افرادی که قصد مهاجرت به هلند از طریق تحصیل را دارند باید طی کنند.

Free study in the Netherlands 1 - شرایط و امکانات تحصیل رایگان در هلند

دانشگاه های هلند از سطح علمی بسیار بالایی برخوردارند به همین علت تحقیقات علمی دانشگاه ها اعتباری بین المللی دارند. با توجه به همین مسئله مهاجرت به هلند در راستای اخذ اقامت هلند و دریافت تابعیت این کشور مورد تقاضای بسیاری است. زبان تحصیل در هلند به دو زبان انگلیسی و آلمانی می باشد.

شروع سال تحصیل در هلند معمولاً از اوایل سپتامبر می باشد البته دانشجویان جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های هلند می بایست از چند ماه قبل اقدام به تحویل مدارک و ثبت نام در دانشگاه مورد نظر کنند. متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه های هلند می بایست حتما مدرک دیپلم را داشته باشند در غیر این صورت افراد با حداقل ۲۱ سال سن می توانند در امتحان ورودی دانشگاه ها شرکت کرده و با کسب نمره قبولی به تحصیل در دانشگاه های هلند به تحصیلات خود ادامه دهند.

آیا آمار مهاجرت تحصیلی نگران کننده است؟

تحصیل در مقطع لیسانس یا کارشناسی هلند

یکی از شرایط اعزام دانشجو و تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی ، داشتن مدرک دیپلم با معدل بالای ۱۲ می باشد. همچنین دانشجویان می بایست مدرک ایلتس ۶ را داشته باشند البته کسانی که مدرک زبان ندارند می توانند در کلاس های آموزشی زبان در کشور هلند شرکت کنند اما پیشنهاد وکلای ما این است که برای راحت تر گرفتن ویزای تحصیلی کشور هلند داوطلبان مدرک زبان خود را در ایران بگیرند.

تحصیل در هلند در مقطع لیسانس ۴ سال به طول می انجامد و زبان تدریس در این دوره زبان آلمانی است به همین دلیل متقاضیان باید برای اخذ پذیرش از دانشگاه ها در هلند مدرک B1 یا B2 زبان آلمانی را داشته باشند. قابل ذکر است کسانی که مدرک زبان آلمانی خود را در ایران گرفته اند نسبت به کسانی که متقاضی شرکت در دوره های کالج زبان آلمانی در هلند هستند ، راحت تر میتوانند ویزای تحصیلی کشور هلند را بگیرند.

تحصیل در مقطع فوق لیسانس یا کارشناسی ارشد و دکترا هلند

دانشجویان می توانند دوره فوق لیسانس خود را در کمتر از ۲ سال به پایان برسانند. ادامه تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاه های هلند ۴ سال به طول می انجامد که دانشجویان در این مقطع تحصیلی یا می توانند با بورسیه تحصیلی این مقطع تحصیلی را سپری کنند یا خودشان شهریه دانشگاه را پرداخت کنند. دانشجویانی که موفق به اخذ بورسیه تحصیلی مقطع دکترا در هلند می شوند ، در ماه مبلغی حدود ۲۰۰۰ دلار حقوق دریافت میکنند به همین دلیل رقابت برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های در هلند همراه با بورسیه تحصیلی بسیار زیاد است.

کسانی که داوطلب اخذ بورسیه تحصیلی مقطع دکترا هستند باید مدرک لیسانس و فوق لیسانس خود را از دانشگاه های معتبر داشته باشند. علاوه بر آن باید مدرک زبان آیلتس ۶.۵ و مقالات بین المللی را داشته باشند . همچنین داوطلبین اخذ بورسیه تحصیلی می بایست یک استاد مشاور برای پشتیبانی تز دکترای خود داشته باشند. دانشجویانی که همه و یا اغلب این شرایط را داشته باشند شانس بیشتری برای اخذ بورسیه تحصیلی مقطع دکترا در دانشگاه های هلند را دارند.

[تعداد: ۱    میانگین: ۵/۵]