جدول امتیاز بندی مهاجرت به کانادا

335 - جدول امتیاز بندی مهاجرت به کانادا

سازمان مهاجرتی کانادا برای مهاجران امتیازاتی را در نظر گرفته است و هر مهاجری بتواند به حدنصاب برسد شانس مهاجرت به کانادا را پیدا می‌کند.لازم است که بدانید برای روش‌های استانی مهاجرت به کانادا و سایر روش‌ها امتیازات متفاوت است در این مطلب قصد داریم به موضوع مهاجرت به کانادا , و جدول امتیاز بندی مهاجرت به کانادا بپردازیم

مهاجرت به کانادا جدول امتیاز از ۱۰۰

اقامت در کانادا   زمانی که می‌خواهید در سایت سازمان جهانی مهاجرت کانادا ثبت‌نام کنید باید دو بار امتیاز خود را محاسبه کنید بار اول از ۱۰۰ امتیاز می‌باشد و اگر از ۱۰۰ امتیاز بالای ۶۷ را کسب کرده باشید باید از ۱۲۰۰ امتیازتان را محاسبه کنید در غیر این صورت باید شرایطی را فراهم آورید تا بتوانید امتیازتان را بیش از ۶۷ برسانید

کانادااا - جدول امتیاز بندی مهاجرت به کانادا

اما موضوعاتی که امتیازات بر اساس آن محاسبه می‌شود عبارت‌اند از:

  • تسلط بر زبان
  • میزان تحصیلات
  • سابقه کار
  • سن
  • پیشنهاد شغلی در کانادا
  • انطباق‌پذیری

قبل از محاسبه امتیازات قلم و کاغذی را تهیه کنید و امتیازات خود را بر روی آن بنویسید.

زبان

تسلط به زبان حداکثر ۲۸ امتیاز دارد.

این زبان می‌تواند انگلیسی باشد یا فرانسوی یا هردو

مهاجرت به کانادا جدول امتیاز :

مهاجرت به کانادا جدول امتیاز زبان
سطح صحبت کردن گوش دادن خواندن نوشتن
CLB سطح ۹ یا بالاتر ۶ ۶ ۶ ۶
CLB سطح ۸ ۵ ۵ ۵ ۵
CLB سطح ۷ ۴ ۴ ۴ ۴
زیر سطح CLB 7 واجد شرایط نیست واجد شرایط نیست واجد شرایط نیست  واجد شرایط نیست

شما می‌توانید ۴ امتیاز را به دست آورید تنها اگر حداقل در سطح ۵ CLB برای هر یک از چهار مهارت‌های زبان (خواندن، نوشتن، شنیدن و صحبت) باشید.

دومین زبان رسمی مهاجرت به کانادا جدول امتیاز

مهاجرت به کانادا جدول امتیاز زبان رسمی دوم امتیازها
حداقل CLB 5 در تمام ۴ توانایی ۴
CLB 4 یا کمتر در هر یک از ۴ توانایی ۰

تحصیلات حداکثر ۲۵ امتیاز

اگر شما در کانادا تحصیل‌کرده‌اید، باید یک گواهینامه، دیپلم یا مدرکی از یک دبیرستان و یا کالج یا دانشگاه کانادایی داشته باشید.
و اگر تحصیلات خارجی دارید، باید:
گزارشی از ارزیابی مدارک تحصیلی از یک آژانس تائید شده، داشته باشید که نشان دهد، تحصیلات خارجی شما برابر با گواهینامه، دیپلم یا مدرک تحصیلی از یک دبیرستان و یا کالجی کانادایی است.
هنگام درخواست، باید مدارک کانادایی خود یا مدارک معتبر خارجی و ارزیابی مدارک تحصیلی خود را قرار دهید.
چگونه گزارش خود را بخوانید و امتیازات خود را برای تحصیل محاسبه کنید.

سوابق کاری (حداکثر ۱۵ امتیاز):
شما می‌توانید امتیازاتی برای سالهایی که صرف کار تمام‌وقت کرده‌اید دریافت کنید. کارهایی که بدون هیچ مهارت یا با سطح مهارت A یا B در طبقه‌بندی ملی مشاغل در سال ۲۰۱۶ بوده‌اند، (حداقل ۳۰ ساعت در هفته یا یک دوره نیمه‌وقت ۱۵ ساعته در هر هفته برای ۲۴ ماه).

برای کسب امتیاز در این زمینه سابقه‌ی کاری شما بر این اساس‌ها محاسبه می‌شود:

  • اگر در کانادا یا خارج از کانادا کارکرده باشید.
  • هم‌زمان با تحصیل کار می‌کردید.
  • شغل آزاد داشتید.
  • از طبقه‌بندی ملی شغلی (NOC) خود مطلع شوید:
  • NOC فهرستی از تمام مشاغل در بازار کار کانادا است و به‌منظور طبقه‌بندی مشاغل در اقتصاد کانادا استفاده می‌شود. این فهرست وظایف، مهارت‌ها، استعدادها و موقعیت‌های کاری برای مشاغل مختلف را توصیف می‌کند.
  • شما باید یک کد “NOC” برای هر شغلی که می‌خواهید در پروفایل express Entry خود قرار دهید، مشخص کنید. از طبقه‌بندی ملی شغل خود مطلع شوید تا اطلاعاتی به دست آورید که بیشترین مطابقت را با هر یک از شغل‌های قبلی شما داشته باشد.
  • شما به این اطلاعات نیاز دارید، پس مطمئن شوید که آن را ذخیره کنید.
  • اگر توصیفات و فهرست وظایف اصلی مطابقت با شغل قبلی شما بود، می‌توانید این تجربه را جز امتیازات حساب کنید.
مهاجرت به کانادا جدول امتیاز  تجربه کاری  حداکثر ۱۵ امتیاز
۱ سال ۹
۲-۳ سال ۱۱
۴-۵ سال ۱۳
۶ سال یا بیشتر ۱۵

با استفاده از این نمودار از امتیازات مربوط به سال‌های سوابق کاری خود مطلع شوید.

سوابق کاری حداکثر ۱۵ امتیاز

سن حداکثر ۱۲ امتیاز

شما بر اساس سنتان در همان روز درخواست، امتیازات را دریافت می‌کنید.

مهاجرت به کانادا جدول امتیاز سن امتیازها
زیر ۱۸ ۰
۱۸-۳۵ ۱۲
۳۶ ۱۱
۳۷ ۱۰
۳۸ ۹
۳۹ ۸
۴۰ ۷
۴۱ ۶
۴۲ ۵
۴۳ ۴
۴۴ ۳
۴۵ ۲
۴۶ ۱
۴۷ ساله و بالاتر ۰

تنظیم اشتغال در کانادا حداکثر ۱۰ امتیاز

اگر پیشنهاد شغلی حداقل یک‌ساله، از یک کارفرمای کانادایی داشته باشید می‌توانید امتیازات را کسب کنید. باید قبل از درخواست پذیرش به کانادا به‌عنوان یک کارمند متخصص فدرال، پیشنهاد شغلی را دریافت کنید.

پیشنهاد شغلی معتبر باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • یک کار مداوم باشد، حقوق داشته باشد، تمام‌وقت (حداقل ۳۰ ساعت در هفته) باشد
  • فصلی نباشد
  • برای حداقل ۱ سال باشد
  • و به‌عنوان یکی از شغل‌های موجود در لیست، در مهارت نوع ۰ یا مهارت سطح A یا B از NOC به شمار رود.

سازمان مهاجرتی کانادا  باید متقاعد شود که:

  • شما قادر به انجام کاری که به شما پیشنهادشده است، هستید.
  • شما می‌توانید در کانادا مدرک یا گواهینامه دریافت کنید (اگر شغل در کانادا تنظیم‌شده باشد)

امتیاز - جدول امتیاز بندی مهاجرت به کانادا

برای کسب ۱۰ امتیاز جهت پیشنهاد شغلی معتبر، ۱ مورد از این شرایط نیز باید اعمال شود.:
وضعیت ۱:

شما در حال حاضر در کانادا با مجوزی که در اختیاردارید کار می‌کنید و تمام شرایط زیر را برآورده می‌کنید:

  • مجوز کار شما باید هم‌زمانی که درخواست خود را ارائه می‌کنید هم‌زمانی که ویزای اقامت دائم شما صادر می‌شود معتبر باشد و یا شما مجاز به کار در کانادا، بدون مجوز کار در هنگام صدور ویزا باشید.
  • ما مجوز کار خود را بر اساس ارزیابی تأثیرات مثبت در بازار کار (LMIA) از سوی سازمان پیشرفت شغلی و اجتماعی کانادا (Employment and Social Development Canada) در مشاغل ذکرشده در مهارت نوع ۰ یا مهارت A یا B از NOC صادر می‌کنیم.
  • شما برای یک کارفرما که نامش در مجوز شما ذکرشده کارکنید.
  • این کارفرما پیشنهاد شغلی معتبر را بر این اساس که شما به‌عنوان یک کارگرمتخصص پذیرفته‌شده‌اید بدهد.

وضعیت ۲:
شما در حال حاضر در کانادا کار می‌کنید که به دلیل یکی از موارد زیر از شرایط LMIA معاف می‌باشید:

  • یک توافقنامه بین‌المللی (مانند توافقنامه تجارت آزاد آمریکای شمالی) یا
  • مزیت‌های قابل‌توجه برای منافع کانادا یا
  • یک توافق‌نامه‌ی فدرال -ایالتی
  • شما همچنین باید تمام شرایط زیر را رعایت کنید
  • مجوز کار شما هم‌زمانی که درخواست خود را ارائه می‌کنید هم‌زمانی که ویزای اقامت دائم شما صادر می‌شود معتبر باشد و یا شما مجاز به کار در کانادا، بدون مجوز کار در هنگام صدور ویزا باشید
  • این کارفرما پیشنهاد شغلی معتبر را بر این اساس که شما به‌عنوان یک کارگرمتخصص پذیرفته‌شده‌اید بدهد.
  • شما برای یک کارفرما که نامش در مجوز شما ذکرشده کارکنید.
  • شما برای این کارفرما حداقل یک سال، تمام‌وقت یا معادل آن نیمه‌وقت کارکنید.

وضعیت ۳:

شما باید تمام شرایط زیر را رعایت کنید:

  • شما در حال حاضر مجوز کار ندارید و تا زمانی که ویزای اقامت دائم را دریافت کنید نباید قصد کار در کانادا را داشته باشید.
  • کارفرمای شما باید مدارک مربوط به LMIA را داشته باشد
  • این کارفرمای شما پیشنهاد شغلی معتبر را بر اساس LMIA و خود شما که به‌عنوان یک کارگر متخصص پذیرفته‌شده‌اید بدهد.

وضعیت ۴:

شما باید تمام شرایط زیر را رعایت کنید:

  • شما مجوز کار معتبر داشته باشید یا بدون مجوز، مجاز به کار در کانادا کار باشید.
  • شما در حال حاضر در کانادا کار می‌کنید که از شرایط LMIA معاف است، اما تحت توافق‌نامه‌ای بین‌المللی، فدرال- ایالتی نیست و یا مزیت‌های برای منافع کانادا ندارد.
  • یک کارفرما به‌غیراز کسی که در حال حاضر برایش کار می‌کنید داشته باشید که باید:
  • مدارک مربوط به LMIA را داشته باشد
  • یک پیشنهاد شغلی مناسب را بر اساس LMIA و خود شما که به‌عنوان یک کارگر متخصص پذیرفته‌شده‌اید بدهد.
  • مدارک مربوط به LMIA و پیشنهاد‌ها شغلی معتبر:
  • شما نمی‌توانید مدارک LMIA را دریافت کنید کارفرمای شما باید این کار را انجام دهد
  • توسعه‌ی شغلی و اجتماعی کانادا تنها پیشنهاد‌ها شغلی معتبر را برای مشاغل ذکرشده در مهارت نوع ۰
  • یا سطح مهارت A یا B از NOC تایید می‌کند.

سازگاری حداکثر ۱۰ امتیاز مهاجرت به کانادا

سطح زبان همسر یا شریک زندگی ۵ مهاجرت به کانادا جدول امتیاز
سطح زبان همسر یا شریک زندگی شما در انگلیسی یا فرانسه در ۴ مهارت زبان
صحبت کردن، گوش دادن، خواندن و نوشتن باید در سطح CLB 4 یا بالاتر باشد.

برای کسب این امتیازات، هنگام درخواست باید نتایج آزمون همسر یا شریکتان را از یک آژانس تائید شده ارسال کنید. آزمون زبان پس از نتیجه آزمون برای ۲ سال معتبر است. تاریخ این آزمون‌ها باید در روزی که برای اقامت دائم درخواست می‌کنید معتبر باشند.

تحصیلات قبلی شما در کانادا ۵ مهاجرت به کانادا جدول امتیاز

شما باید حداقل دو سال تحصیلی تمام‌وقت (در یک برنامه حداقل ۲ ساله)، در یک دبیرستان یا کالجی در کانادا را کامل کرده باشید.
تحصیل تمام‌وقت به معنی حداقل ۱۵ ساعت کلاس در هفته است. شما در آن زمان باید به یک‌پایه‌ی تحصیلی مناسب برسید همان‌طور که توسط مدرسه تعیین‌شده است

تحصیلات قبلی همسر یا شریک زندگی در کانادا ۵ مهاجرت به کانادا جدول امتیاز

همسر یا شریک زندگی شما باید حداقل دو سال تحصیلی تمام‌وقت (در یک برنامه حداقل ۲ ساله)، در یک دبیرستان یا کالجی در کانادا را تکمیل کرده باشد.

تحصیل تمام‌وقت به معنای حداقل ۱۵ ساعت کلاس در هفته است و همسر یا شریکتان باید در طول آن دوره آموزشی به یک‌پایه‌ی تحصیلی مناسب (که توسط مدرسه تعیین‌شده) برسد.

کار قبلی شما در کانادا ۱۰ مهاجرت به کانادا جدول امتیاز

شما حداقل یک سال کار تمام‌وقت در کانادا انجام دادید که:
جز کارهای لیست شده در مهارت نوع ۰ یا سطح مهارت A یا B از طبقه‌بندی ملی شغلی (NOC) بوده است.
و مجوز معتبر کار داشته‌اید و یا مجاز به کار در کانادا بوده‌اید.
کار قبلی همسر یا شریکتان در کانادا ۵ مهاجرت به کانادا جدول امتیاز

همسر یا شریکتان باید حداقل یک سال تمام‌وقت در کانادا با مجوز معتبر و یا زمانی که مجاز بوده کارکرده باشد.
تنظیم کار در کانادا
شما برای تنظیم کار در کانادا امتیازاتی دریافت می‌کنید.
بستگان در کانادا

شما یا همسر یا شریک زندگی‌تان بستگانی دارید که:

  • در کانادا زندگی می‌کنند
  • ۱۸ سال یا بیشتر دارند و
  • یک شهروند کانادایی یا ساکن دائمی کانادا هستند.

این بستگان باید یکی از اعضای زیر باشند:

  • والدین
  • پدربزرگ و مادربزرگ
  • کودک
  • نوه
  • خواهر، برادر شما یا همسرتان فرزند والدین شما یا همسرتان
  • عمه یا عمو (خاله، دایی) ی شما و همسرتان از طریق پیوند خونی یا ازدواج
  • خواهرزاده یا برادرزاده‌ی شما یا همسرتان نوه والدین شما یا همسرتان
[تعداد: ۱    میانگین: ۵/۵]