صفحه اصلی مهاجرت به انگلستان

انگلستان نام نیمه‌ی جنوبی جزیره بریتانیای کبیر و یکی از چهار بخش کشور پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی است. این منطقه از شمال با اسکاتلند و از غرب با ولز هم‌مرز است و مهم‌ترین و عمده‌ترین جزء تشکیل‌دهنده‌ی کشور بریتانیا است.

مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل:

انگلستان باوجود حدود ۳۸۰۰ کالج و دانشگاه یکی از برترین نظام‌های آموزشی دنیا محسوب شده و اخذ پذیرش دانشگاهی و ویزای تحصیلی انگلستان بهترین راه مهاجرت به یکی از برترین کشورهای دنیا محسوب می‌شود.

در سال تحصیلی ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷، جمعیت دانشجویان خارجی در این کشور بیش از ۴۴۰ هزار نفر بوده است.

دانشگاه‌های انگلستان، به‌صورت کلی به چهار دسته تقسیم می‌شوند که عبارت‌اند از:

  • دانشگاه‌های کهن

دانشگاه‌های آکسفورد، کمبریج و دانشگاه St Andrews

  • دانشگاه‌های RED BRICK

این مجموعه شامل شش دانشگاه است که در شهرهای صنعتی انگلستان تأسیس شده‌اند. این دانشگاه‌ها در ابتدا برای علوم مهندسی و به‌عنوان کالج‌های مهندسی پایه‌گذاری شدند. انتخاب نام Red Brick برای این دانشگاه‌ها به خاطر مدل معماری خاص آن‌هاست.

  • دانشگاه‌های PLATE GLASS

این دانشگاه‌ها، دانشگاه‌هایی هستند که تأسیس یا ارتقای آن‌ها بعد از سال ۱۹۶۰ رخ‌داده است. علت نامیدن آن‌ها به Plate Glass نیز به خاطر استفاده بسیار زیاد شیشه در ساختمان‌های آن‌هاست.

  • گروه RUSSELL

این گروه شامل مجموعه‌ای از ۲۴ دانشگاه دولتی تحقیقاتی است که دو سوم امتیاز همه دانشگاه‌های تحقیقاتی را به خود اختصاص داده‌اند.

هزینه‌های تحصیل در انگلستان

میانگین هزینه تحصیل در انگلستان در مقاطع دانشگاه‌های معتبر و مورد توصیه‌ی این کشور بین ۱۰ تا ۱۲ هزار پوند به‌صورت سالیانه می‌باشد و در مقطع لیسانس نیازمند مدرک زبان (آیلتس ۶) و در مقطع فوق‌لیسانس (آیلتس ۶٫۵) و در دکترا آیلتس ۷ موردنیاز می‌باشد.

immigration to england 2 1 - مهاجرت به انگلستان

ویزای تحصیلی انگلستان و مدارک موردنیاز برای اخذ ویزا

  • جزئیات اطلاعات پاسپورت و عکس جدید
  • تاییدیه پذیرش دانشجو از موسسه آموزشی پذیرش‌شده
  • درصورتی‌که زبان انگلیسی زبان بومی یا مادری دانشجو نیست، لازم است مدرکی جهت تایید مهارت انگلیسی صحبت کردن ارائه گردد. (Secure English Language Test)
  • ارائه مدرکی در خصوص تایید توانایی مالی دانشجو برای تأمین مالی در طول دوره تحصیل
  • برای اخذ ویزای تحصیلی عمومی، افراد باید مبلغ ۳۲۸ پوند پرداخت کنند و درصورتی‌که تحصیل آن‌ها بیش از شش ماه به طول می‌انجامد، باید مبلغ ۱۵۰پوند نیز برای دسترسی به سرویس خدمات عمومی پرداخت گردد.
  • پرینت موجودی حساب
  • ترجمه مدارک هویتی
  • ترجمه فیش حقوقی
  • ترجمه سند ملک
  • ترجمه سابقه کار
  • :ترجمه سابقه بیمه
  • کسانی که می‌خواهند به خارج بروند باید خرج یکسال خود را در حسابشان داشته باشند این سند یا همان پرینت موجودی حساب به افسر ویزا نشان داده می‌شود و ثابت می‌کنند نمی‌خواهند پناهنده شوند.

مهاجرت به انگلستان از طریق کار:

اخذ ویزای کار در کشور انگلستان از چندین راه صورت می‌گیرد یکی از روش‌های اخذ ویزای کار این است که فرد در کشور انگلستان یک دعوت‌نامه کاری از یک فرد دارای شرایط که دارای شرکت معتبر در انگلستان است دریافت نماید که فرد نیز باید شرایط مورد را داشته باشد.

یکی دیگر از شرایط لازم پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که در آگهی پذیرفته شوید، که طی مراحلی که ابتدا ۳ماه در داخل کشور سپس ۳ماه در اتحادیه اروپا آگاهی شود اگر شخص موردنظر پیدا نشود از ایران یا کشورهای دیگر نیروی کار می‌گیرند ، وقتی شخص در این آگهی پذیرش شد می‌تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید. به این روش جاب آفر میگویند.

مهاجرت به انگلیس از طریق تخصص

محیط کاری در اکثر شرکت‌ها بر پایه‌ی داشتن رابطه‌ی خوب با کارکنان و همین‌طور کار تیمی‌ است لذا مهاجرت به انگلستان از طریق تخصص و یافتن شغل موردنظر شما با توجه به تخصص، حرفه و تجربه کاری شما این امکان را برای شما فراهم می‌کند. شما می‌توانید پیشرفت‌های قابل‌توجهی را در سیستمی‌ که بسیار متمایز از سلسله‌ی مراتبی است و در آن تنها مدیران تصمیم می‌گیرند، داشته باشید.

مدارک موردنیاز جهت مهاجرت به انگلستان از طریق تخصص

پیشنهاد کاری شما باید  از طرف یک شرکت در کشور انگلستان که مجوز حمایت مالی را از کشور انگلستان دارد، ارسال شود. برای به دست آوردن امتیاز کافی در این گواهی، حمایت مالی لازم است. حداقل حقوق دریافتی برای شغل موردنظر باید نشان دهد که هزینه‌ی زندگی در کشور انگلستان را دارید. این مبلغ ۹۴۵  پوند است و باید ۹۰ روز در حساب بانکی باشد.

immigration to england 1 - مهاجرت به انگلستان

شما به نامه‌ی عدم سوءپیشینه برای ۱۲ ماه و یا اگر با افراد آسیب‌پذیر کار می‌کنید برای ۱۰ سال اخیر نیاز دارید.

حقوق شما باید حداقل حدود ۳۰۰۰۰ پوند باشد افراد خانواده می‌توانند همراه شما به کشور انگلستان بیایند.

بچه‌ها باید زیر ۱۸ سال باشند تا تحت پوشش شما قرار گیرند. درصورتی‌که فرزند بالای ۱۸ سال دارید و در کشور انگلستان است این امکان برای او هست که با شما در انگلستان زندگی کند.

اگر افراد خانواده با شما وارد خاک انگلستان می‌شوند، علاوه بر مبلغی که شما در حساب می‌گذارید هرکدام از اعضا باید ۶۳۰ پوند در حساب پس‌انداز داشته باشند.

اعضای خانواده به‌صورت آنلاین درخواست می‌دهند و اثرانگشت و عکس آن‌ها در مرکز درخواست ویزا گرفته می‌شود تا به‌عنوان بخشی از درخواست خود دریافت کنند و تا ۳۰ روز بعد از ورود به کشور انگلستان باید این کار biometric اجازه اقامت انجام شود.

لیست مشاغلی که از طریق آن‌ها می‌توانید از طریق تخصص به انگلستان مهاجرت کنید:

  • مدیران تولید و مدیران معدن و انرژی
  • در بخش تخلیه و مدیریت زباله‌های صنعت هسته‌ای: مدیرعامل، مدیر برنامه، مدیر سایت
  • در بخش مهندسی ساخت‌وساز: مهندسی زمین‌شناس، هیدروژیولوژیست، ژئوفیزیک
  • در بخش نفت و گاز: ژئوفیزیک، متخصص علوم زمین، زمین‌شناس، زمین‌شناس ارشد و کارشناس معدن
  • مهندس عمران
  • مهندس مکانیک
  • مهندس برق در صنعت نفت و گاز
  • مهندس برق در صنعت راه‌آهن
  • مهندسی طراحی و توسعه
  • مهندسی تولید و فرایند
  • مدیران متخصص فن‌آوری و اطلاعات
  • طراحان سیستم IT تحلیل‌گر کسب‌وکار
  • برنامه نویسان و متخصصان توسعه نرم‌افزار
  • محیط زیست
  • پزشکان
  • پرستاری
  • آموزش متوسطه
  • اقتصاددانان، آمارگیران
  • مددکاران اجتماعی
  • مهندسان کنترل کیفیت و برنامه‌ریزی
  • تکنسین‌های مهندسی
  • امدادگران
  • نقاش‌ها و رقصنده‌ها
  • موسیقی‌دان‌ها
  • طراحان گرافیک
  • جوش لوله
  • تعمیر و نگه‌داری هواپیما
  • سرآشپز

مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه‌گذاری:

سرمایه‌گذاری در انگلستان به دو روش صورت می‌گیرد که در زیر هر دو نوع را توضیح می‌دهیم.

روش اول، طرح یک‌میلیون پوندی

در این روش شخص علاقه‌مند اخذ اقامت انگلستان با نشان دادن دارایی یک‌میلیون پوندی در انگلستان و یا یکی از بانک‌های انگلیسی در دیگر کشورها ، می‌تواند طی پروسه کوتاه‌تر از یک‌ساله و بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی موفق به اخذ اقامت دائم انگلستان شود. قطعاً اخذ اقامت انگلستان از این روش، بسیار مشکل است زیرا انتقال این سرمایه به انگلستان قبل از اخذ اقامت بسیار دشواراست.

immigration to england 3 - مهاجرت به انگلستانروش دوم،طرح سرمایه‌گذاری ۲۰۰ هزار پوندی

در این راه که بسیار آسان‌تر از روش اول است، شخص با داشتن دو شاخص به‌سادگی می‌تواند در راستای اخذ اقامت دائم انگلستان اقدام نماید. دو موردی که برای این موضوع لازم است این است که فرد باید در این روش، نشان دهد دارایی معادل ۲۰۰ هزار پوند به مدت ۳ ماه دریکی از بانک‌های مورد تایید دولت انگلستان دارد و دوم مدرکی که نشان دهد فرد متقاضی مسلط به زبان انگلیسی می‌باشد که در صورت وجود داشتن این دو شاخص به فرد یک ویزای سه سال و چهارماهه داده می‌شود تا فرد بتواند یک تجارت و یا کسب‌وکاری در کشور انگلستان راه‌اندازی نماید.


مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج:

یکی از راه‌های دیگری که یک فرد می‌تواند برای اخذ شهروندی آلمان اقدام کند از طریق ازدواج با یک شهروند آلمان است. این پروسه یکی از شرایط اخذ شهروندی آلمان از طریق اقامت بلندمدت است. به‌عبارت‌دیگر فرایند اقامت بلندمدت نه‌تنها از طریق اقامت هشت‌ساله در آلمان امکان‌پذیر است بلکه افراد می‌توانند از طریق ازدواج با یک شهروند آلمانی نیز واجد شرایط لازم برای دریافت شهروندی آلمان از طریق اقامت بلندمدت شوند.

immigration to england 4 - مهاجرت به انگلستاناین‌گونه افراد علاوه بر ارائه مدارک لازم برای اثبات ازدواج نیازمند قبولی در آزمون شهروندی آلمان نیز می‌باشند. فرد متقاضی برای دریافت تابعیت و یا شهروندی آلمان از طریق ازدواج باید حداقل مدت سه سال در آلمان زندگی کرده باشد و حداقل دو سال از تاریخ ازدواج او گذشته باشد.


مهاجرت به انگلستان از طریق توریستی:

انواع ویزای توریستی انگلستان از لحاظ مدت و هزینه ویزا:

  • ویزای ۶ ماهه توریستی انگلستان-چند بار ورود- هزینه ویزا ۸۵ پوند
    • ویزای ۱ ساله توریستی انگلستان-چند بار ورود- هزینه ویزا ۳۲۴ پوند
    • ویزای ۲ ساله توریستی انگلستان-چند بار ورود- هزینه ویزا ۳۲۴ پوند
    • ویزای ۵ ساله توریستی انگلستان-چند بار ورود- هزینه ویزا ۵۸۸ پوند
    • ویزای ۱۰ ساله توریستی انگلستان-چند بار ورود- هزینه ویزا ۷۳۷ پوند

مراحل اخذ ویزای توریستی انگلستان

برای اخذ ویزای توریستی انگلستان شما موظف به ارائه مدارکی هستید که نشان‌دهنده قصد شما برای بازگشت به کشور مبدأ باشد. در ابتدا با مراجعه به سایت رسمی سفارت انگلستان جهت پر نمودن فرم موردنظر و پرداخت هزینه‌ها (داخل ایران ۲۷۰ دلار، خارج از ایران ۲۵۰ دلار) برای دریافت وقت سفارت اقدام می‌نمایید.

سپس با توجه به نوع ویزای درخواستی جهت تهیه و ترجمه مدارک موردنیاز برای ارائه به سفارت در تاریخ مشخص‌شده (وقت سفارت) اقدام لازم را انجام می‌دهید. لازم به ذکر است شما فقط برای ارائه مدارک لازم و بیومتریک (انگشت‌نگاری) به‌صورت حضوری به سفارت مراجعه می‌نمایید، جلسه مصاحبه برگزار نمی‌گردد.

immigration to england 6 - مهاجرت به انگلستانمدارک لازم

برای اخذ ویزای توریستی انگلستان با توجه به روابط این کشور با ایران سختگیری‌های خاصی وجود دارد، از این رو ارائه مدارک کامل و معتبر می‌تواند شانس شما را برای موفقیت در این امر تا حدی افزایش دهد. مدارک لازم عبارت‌اند از:

  • پاسپورت فعلی دارای حداقل ۶ ماه اعتبار، پاسپورت قبلی برای بررسی سوابق سفر
  • مدارک شناسایی (کارت ملی، شناسنامه، کارت پایان خدمت)
  • ۲ قطعه عکس رنگی، زمینه سفید در ابعاد ۳ .۴
  • گردش حساب بانکی ۶ ماهه
  • سوابق کاری یا تحصیلی
  • سند مالکیت
  • تعداد افراد خانواده (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال)
  • رزرو بلیط رفت و برگشت
  • واچر هتل

مهاجرت به انگلستان از طریق تمکن مالی:

روش اخذ اقامت انگلستان از طریق تمکن مالی بسیار پرطرفدار می‌باشد . سالانه بسیاری از افراد از این طریق اقدام به اخذ اقامت می‌نمایند .

مراحل اخذ اقامت انگلیس از طریق تمکن مالی به شرح زیر می‌باشد :

  • عقد قرار داد
  • تحویل مدارک به شرکت
  • دعوت‌نامه وقت سفارت
  • تکمیل مدارک و تحویل مدارک به متقاضی جهت مصاحبه سفارت شامل مدارک ذیل :
  • تهیه آدرس اقامتی در انگلیس
  • تهیه پوشش بیمه‌ای درمانی در انگلیس
  • دریافت ویزا
  • سفر کاری به انگلیس جهت انجام اقدامات بعدی شامل ارائه مستندات به اداره مهاجرت و اقامت انگلیس
  • ارائه اقامت

immigration to england 6 1 - مهاجرت به انگلستانمدارک لازم برای اثبات تمکن مالی به قرار زیر می‌باشد :

  • سود سپرده بانکی
  • سود سهام شرکت‌ها و مؤسسات و کارخانه‌ها و….
  • اجاره مستغلات بر اساس سند ملکی رسمی و اجاره‌نامه رسمی برای اثبات تمکن مالی
  • حقوق بازنشستگی

هر یک از مدارک بالا به‌تنهایی مشروط بر اینکه حداقل درآمد مستمر و منظم ماهیانه (نرخ آن در کشورهای مختلف متفاوت است) را پوشش دهد کفایت می‌کند،چنانچه درآمد ماهیانه هر یک به‌تنهایی به حداقل شرایط نرسد ترکیب آن‌ها به‌منظور پوشش سطح درخواستی امکان‌پذیر می‌باشد اما درهرصورت علاوه بر درآمد حداقل ، به یک سند شش‌دانگ نیز نیاز است.


مهاجرت به انگلستان از طریق خرید ملک:

لازم به ذکر است یکی از بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری‌ها در انگلستان،خرید ملک می‌باشد ، لذا این نکته بسیار حائز اهمیت است که افراد قبل از هرگونه اقدام به‌تمامی هزینه‌ها آگاهی داشته باشند.

مراحل خرید ملک در انگلستان

۱-استفاده نمودن  از یک نماینده یا عامل (Using an Agent)

عامل املاک و مستغلات این اجازه را دارد که به نمایندگی از فروشنده، خریدار یا درواقع برای هر دو طرف اقدام کند اما کمیسیون و پورسانت خود را از فروشنده اخذ خواهد نمود.

۲-ارائه پیشنهاد یا ایجاب (Making an Offer)

سیستم خرید انگلستان این امکان را ایجاد می‌کند قبل از این‌که روی قیمت فروش توافقی صورت بگیرد بتوان معامله‌ی پایاپای (bartering) خوبی انجام داد و این در سایه‌ی شرایط فعلی بازار بیشتر بروز می‌نماید  روش متداول این است که  معامله را با قیمت کمتری پیشنهاد داده و سپس به عهده‌ی عامل املاک بگذارید تا با فروشنده از طرف شما وارد مذاکره شود.

۳-سپرده‌ها (Deposits)

سپرده‌ها همیشه موردنیاز شما نیستند مخصوصاً اگر یک وام مسکن ۱۰۰٪ برای املاک توافق شده باشد، که در بیشتر موارد نیز چنین می‌باشد. با این حال، وام‌دهندگان اغلب نرخ بهره‌ای کمی بالاتر را برای امتیاز قرار می‌دهند . یک سپرده‌ی حداقل ۱۰ ٪ از ارزش ملک این اطمینان را به ما می‌دهد که لزومی به پرداخت هزینه‌ی غرامت وام مسکن (Mortgage Indemnity Fee) ندارید .

۴-مشخص نمودن وکیل (Appointing a Solicitor)

برای حصول اطمینان بیشتر از اینکه تمام‌کارهای حقوقی به‌صورت حرفه‌ای انجام می‌شود  ، یک وکیل نقل و انتقال تعیین کنید. هنگامی‌که قیمت موردتوافق تعیین شد، وکلا فروشنده و خریدار برای اجرایی نمودن معامله وارد عمل خواهند شد.

immigration to england 7 - مهاجرت به انگلستان۵-تحقیق و جست‌وجو  (Survey)

انجام تحقیقات ساختاری ای قبل از خرید متداول می‌باشد. البته عمق تحقیق و تفحص شما بستگی به سن و نوع ملکی دارد که تمایل به خرید آن را دارید . این وظیفه‌ی شما به‌عنوان خریدار است تا اطمینان حاصل نمایید که ساختمان بنایی سالم دارد و فروشنده هیچ تعهد قانونی‌ای برای ابراز مشکلات آن ندارد. گاهی مواقع بر مبنای این تحقیقات شما لازم به تغییر قیمت توافقی اولیه خواهید داشت.

وقتی این ارزیابی به پایان رسید، و زمانی که تایید دریافت وام مسکن را داشتید می‌توانید پروسه‌ی خرید را ادامه دهید.

۶- وام‌های مسکن (Mortgages)

طیف وسیعی از خدمات وام مسکن در بریتانیا موجود است و معمول است که یک “توافقنامه درباره‌ی اصول” به‌صورت نوشته برای ارزیابی و بررسی توانایی شما در پرداخت وام آماده گردد.

امروزه بسیاری از سرمایه‌گذاران، به‌ویژه زوج‌های جوان، به دلیل حرکت صعودی قیمت‌ها، تلاش می‌کنند که گام‌های اولیه‌ی خود را بر روی نردبان خرید ملک بردارند.

چگونگی شرایط و قوانین خرید ملک در انگلستان

اگر شما برای خرید کردن اولین بار است که  اقدام می‌نمایید، باید آگاه باشید که بسیاری از وام‌دهندگان سپرده‌ای به مدت ۵ تا ۱۰ سال را از افراد تقاضا می‌کنند. هنگامی‌که میزان و یا نرخ وام شما بیشتر باشد میزان -بهره دریافتی نیز بیشتر خواهد بود.

بسیاری از وام‌دهندگان بر اساس میزان درآمد افراد می‌باشد که  وام را به آنان اعطا می‌کنند. آن‌ها به‌طورمعمول درآمد افراد را در ابتدا مورد ارزیابی قرار می‌دهند و میزان مخارج آنان را به‌صورت منظم بررسی می‌نمایند.


مهاجرت به انگلستان از طریق ثبت شرکت:

ثبت شرکت در انگلستان یکی از راه‌های اخذ اقامت کشور انگلستان است.با توجه به جایگاه کشور انگلستان در جهان و همچنین اقتصاد قوی این کشور، سالانه افراد زیادی متقاضی ثبت شرکت در انگلستان هستند.

انواع راه‌های ثبت شرکت در انگلستان

  1. شرکت‌های سهامی خاص با مسئولیت محدود
  2. شرکت خصوصی با مسئولیت محدود آماده به کار
  3. شرکت خصوصی با مسئولیت محدود  با گارانتی
  4. شرکت سهامی عام
  5. مشارکت با مسئولیت محدود
  6. شرکت مدیریت املاک

انواع شرکت‌های قابل ثبت در انگلستان

  •  شرکت سهامی عام (PLC public limited company)
    برای ثبت این نوع شرکت، حداقل به میزان ۵۰۰۰ پوند سرمایه نیاز است که ۲۵ % سرمایه اولیه باید هنگام ثبت پرداخت شود .
  • شرکت با مسئولیت محدود (Limited Liability Company)
    این شرکت، محبوب‌ترین و پر طرفدارین نوع شرکت در انگلستان است.برای ثبت شرکت در این قالب فقط یک نفر هم کافی است. ثبت با حداقل سرمایه انجام خواهد گرفت.
  • نماینده یک شرکت خارجی
    در این نوع شرکت، شعبه‌های شرکت حتماً می‌بایست به ثبت دولتی برسند.شرکت مادر مسئولیت تمام بدهی‌ها و مخارج نماینده در انگلستان را دارد.

همکاری با مسئولیت محدود
این نوع شرکت، مدل نسبتاً جدیدی از ثبت شرکت در انگلستان است که کم‌تر مورد استقبال سرمایه‌گذاران خارجی قرارگرفته است.در این شرکت، مشخصات ۲ طرف قرارداد باید به‌طور کامل ثبت شود.