گرین کارت شغلی دانمارک

گرین کارت دانمارک  از روش مهارت شغلی و تحصیلی

 

کسب گرین کارت دانمارک از طریق سیستم امتیاز بندی و کسب حد اقل ۱۰۰ امتیاز میسر

می باشد . از مزایای این روش کوتاه بودن مدت زمان این پروسه  سفر و اقامت در اروپا وکشورهای

عضو اتحاریه اروپا می باشد . متقاضیانی که از این روش ۱۰۰ امتیاز کسب نمایند به راحتی موفق

به اخذ اقامت دانمارک خواهند شد و گرین کارت ۳ ساله دریافت خواهند نمود. پساز سپری شدن ۳

سال از اقامت دایم چنانچه در این مدت مشغول به کار یا تحصیل باشند می توانند به راحتی نسبت

به اخذ پاسپورت دانمارکی اقدام نمایند و از حقوق شهروندی و بازنشستگی بیمه های دولتی و رایگان

این کشور استفاده نمایند.

گرین کارت دانمارک جهت متخصصین در سال ( ۲۰۱۷ )

سیستم این روش، امتیاز بندی و کسب حد اقل ۱۰۰ امتیاز می باشد.
از مزایای این روش کوتاه بودن مدت زمان این برنامه حد اقل ۱۱ ماه و سفر و اقامت در اروپا و کشورهای عضو اتحاریه اروپا می باشد.

شرایط متقاضی :

۱. داشتن مدرک تحصیلی فوق لیسانس تا دکتری
۲. داشتن مدرک زبان آیلتس۳ یا تافل یا یک مدرک معتبر از موسسه زبان های شناخته شده
۳. داشتن یک سال سابقه کار مرتبط در لیست مشاغل اعلام شدهش
۴. سن از ۱۸ تا ۴۰ سال
۵۵. اثبات توانایی مالی جهت یک سال اول

دانمارک دارای دانشگاههای با سطح علمی بالا و انگلیسی زبان می باشد و دانشگاه و تحصیل رایگان نیز در این کشور امکان پذیر است.

زیر شاخه های مجموعه مشاغل مهندسی :

مهندس مکانیک

مهندس ساختمان

مهندس محیط زیست

مهندس انرژی

مهندس آی تی  IT

 

پزشک  ؛  دندان پزشک ؛  دامپزشک

 ( که دارای درجه فوق لیسانس باشد  بعلاوه از دولت دانمارک هم مجوز داشته باشد .)

 

بهداشت و درمان:

جهت مشاغل زیر نیاز به مجوز از دولت دانمارک می باشد .

پرستار اتاق عمل

پرستار بیهوشی

رادیولوژیست

متخصص آزمایشگاه

آی تی  و تله کامیونیکیشن

آی تی آرشیتکت

برنامه نویسی و توسعه سیستم

مشاور آی تی

امتیاز نسبت به سابقه کار متقاضی

توجه: اگر سابقه شما در لیست مشاغل نباشد تنها ۵ امتیاز بابت این قسمت شامل شما خواهد شد.

امتیاز نسبت به سن متقاضی
سن  

۳۵ الی ۴۰ سال ۱۰ امتیاز دارد .
۱۸ الی ۳۵ سال ۱۵ امتیاز دارد .

امتیاز نسبت به میزان تحصیلات متقاضی

توجه: رشته های پزشکی و داروسازی و پرستاری نیاز به تائیدیه از کشور دانمارک دارند و می بایستی جهت معادل سازی آنها اقدام گردد.
لطفا جهت بررسی شرایط از قسمت فرم ارزیابی مشخصات خود را ارسال نموده و یا با موسسه تماس حاصل فرمایید تا همکاران ما در این زمینه به شما مشاوره دهند .

میزان تحصیلات

لیسانس ۳ یا ۴ ساله ۳۰    امتیاز
فوق لیسانس ۱ ساله ۵۰    امتیاز
فوق لیسانس ۲ سال به بالا ۶۰  امتیاز
دکتری ۸۰

میزان سابقه کار امتیاز

۱ الی ۲ سال ۱۰
۳ سال به بالا ۱۵

امتیاز نمره تافل نمره مدرک آیلتس

آیلتس ۶-۵    امتیاز ۲۰
آیلتس ۶.۵    امتیاز   ۴۰

تافل  ۷۲     امتیاز   ۶.۵

[تعداد: ۰    میانگین: ۰/۵]

ثبت دیدگاه

دیدگاه تان را در مورد این نوشته بنویسید. خوشحال خواهیم شد.


دیدگاه ها


شما اولین دیدگاه را برای ما ارسال کنید. حتما خوشحال خواهیم شد.

امکان ارسال دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.