اقامت از طریق سرمایه گذاری انگلیس

همانطور که میدانید سرمایه گذاری یکی از روش های اقامت در سایر کشورها می باشد. در این مطلب به بررسی جزئیات اقامت از طریق سرمایه گذاری انگلیس می پردازیم.

اقامت از طریق سرمایه گذاری انگلیس

درواقع بدین معناست که شخص متقاضی این ویزا بتواند مبلغ دو میلیون پوند را به عنوان سرمایه خود به کشور انگلستان انتقال دهد که مهمترین عاملل برای کسب این نوع ویزای سرمایه گذاری، مدارک مالی می باشد .

در ادامه به موارد مهم و اساسی در مورد اخذ این ویزا می پردازیم .

شما در صورتی می توانید برای ویزای سرمایه گذاری Tier1 در کشور انگلیس اقدام نمایید که شرایط زیر را دارا باشید :

  • شما می خواهید مبلغ ۲.۰۰۰.۰۰۰ پوند و یا بیشتر در انگلیس سرمایه گذاری کنید .
  • شما خارج از منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس هستید .
  • شما باید حداقل ۱۸ سال سن داشته باشید .
  • شما باید اثبات کنید که این پول متعلق به خود شما و یا همسر شما می باشد .
  • شما باید یک حساب بانکی در انگلیس افتتاح کرده باشید .
  • دارایی شما باید در یک و یا بیشتر از یک موسسه مالی گردش داشته باشد وقابل استفاده و خرج کردن باشد(دارایی در دسترس) و در زمان درخواست برای این ویزا پول شما در انگلیس و یا خارج از انگلیس باشد

مدت زمان اخذ ویزای سرمایه گذاری

اولین زمانی که می توانید اقدام کنید ۳ ماه قبل از سفر به انگلستان می باشد . برای مثال اگر سفر شما ۱۵ ژون می باشد شما از ۱۶ مارچ می توانید درخواست دهید .

هزینه های سرمایه گذاری

میزان هزینه پرداختی از سوی شما برای درخواست ویزای Tier1   (سرمایه گذاری) به شرایط شما که در کجا هستید و  چگونه برای این امر اقدام می نمایید بستگی دارد .

شما می توانید از این سرویس برای بیش از ۴ نفر متقاضی اصلی و حداکثر ۱۰ نفر در هر بازدید استفاده نمایید . متقاضیان اصلی کسانی هستند که به مبلغ سرمایه گذاری شده دسترسی دارند .

چه مدت می توانید با این ویزا اقامت داشته باشید؟

شما با اخذ ویزای Tier1  (سرمایه گذاری) می توانید برای مدت حداکثر ۳ سال و ۴ ماه در انگلیس اقامت داشته باشید و می توانید برای ۲ سال دیگر ویزای خود را تمدید نمایید.

چه اقداماتی را می توانید انجام دهید؟

سرمایه گذاری ۲.۰۰۰.۰۰۰ پوندی و یا بیشتر در اوراق قرضه دولت بریتانیا و یا سرمایه وام در شرکتی تجاری و فعال ثبت شده در بریتانیا .
کار و تحصیل
درخواست برای مقیم شدن بعد از ۲ سال اگر مبلغ ۱۰ میلیون پوند سرمایه گذاری کردید .
درخواست برای مقیم شدن بعد از ۳ سال اگر مبلغ ۵ میلیون پوند سرمایه گذاری کردید .

چه اقداماتی را نمی توانید انجام دهید؟

سرمایه گذاری در شرکتها ، به صورت عمده در سرمایه گذاری در ملک، مدیریت اموال و یا توسعه اموال .
کار به عنوان ورزشکار ومربی ورزش حرفه ای
دریافت بودجه عمومی
شما همچنین نمی توانید به عنوان یک دکتر و دندانپزشک برای آموزش مشغول کار شوید

اعضای خانواده شما نیز می توانند زمانی که به انگلیس می روید با شما همراه شوند که آنها نیز می بایست ویزا اخذ نمایند .

هر یک از افراد زیر را می توانید با خود همراه سازید :

  • همسر شما
  • فرزندان زیر ۱۸ سال
  • از تاریخ ۱ سپتامبر، تمامی اعضای خانواده باید گواهی عدم سو پیشینه ۱۲ ماهه در طول ۱۰ سال اخیر را ارائه نمایند.

مسلما ویزای ۲ میلیون پوندی انگلستان یکی از بهترین ویزا ها برای اخذ اقامت این کشور می باشد که شخص می تواند خانواده خود را با خود همراه سازد .

لطفا جهت اطلاع از شرایط و مشاوره بیشتر با موسسه تماس بگیرید و یا با تکمیل فرم ارزیابی رایگان مهاجرت این امکان برای شما فراهم میشود تا وکلای موسسه پرونده شما را مورد تحلیل تخصصی قرار دهند و پس از آن برای مشاوره رایگان با شما تماس خواهند گرفت .

[تعداد: ۰    میانگین: ۰/۵]

ثبت دیدگاه

دیدگاه تان را در مورد این نوشته بنویسید. خوشحال خواهیم شد.


دیدگاه ها


شما اولین دیدگاه را برای ما ارسال کنید. حتما خوشحال خواهیم شد.

امکان ارسال دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.