صفحه اصلی مهاجرت به سوئد

مردم سوئد همراه با مردمان نروژ، ایسلند و دانمارک از شاخه ژرمنی اقوام هندواروپایی بوده و تبارشان به وایکینگ‌ها می‌رسد. کیفیت زندگی شهروندان سوئدی بالا و نرخ بیکاری در آن کشور پایین است و اقتصاد آن بر پایه مشارکت مردم در سرمایه‌گذاری‌ها استوار است.

مهاجرت به سوئد از طریق تحصیل:

مهاجرت تحصیلی به سوئد یکی از آسان‌ترین روش‌های مهاجرت و کسب اقامت این کشور می‌باشد و مهاجران ایرانی زیادی هم از این طریق اقدام به مهاجرت می‌نمایند زیرا این روش مزایای نسبتاً خوبی در مقایسه با روش‌های دیگر دارد.

immigration to sweden 2 - مهاجرت به سوئدعواملی که در میزان تقاضای بالای این ویزا تاثیر دارد:

  • برای ادامه تحصیل در همه‌ی دانشگاه‌های این کشور نیاز به دانستن زبان سوئدی نیست
  • با داشتن مدرت آیلتس ۵ نیز در برخی از دانشگاه‌ها می‌توانید تحصیل کنید
  • دانشگاه‌های این کشور معتبر و خوب هستند و یا این‌که پس از تحصیل راحت‌تر می‌توانید وارد بازار کار سوئد شوید
  • امکان اخذ ویزای همراه بصورت همزمان برای اعضای خانواده
  • امکان کار نیمه وقت حین تحصیل
  • استفاده از نظام آموزشی رایگان برای فرزندان

مهاجرت به سوئد از طریق کار:

افراد زیادی خواهان مهاجرت و مشغول به کار شدن در سوئد هستند و دوست دارند با مدرک تحصیلی خود که از ایران کسب کرده‌اند در سوئد مشغول به کار شوند. این افراد برای مهاجرت و اقامت به‌وسیله‌ی کار نیاز به دعوت‌نامه از طرف یک کارفرمای معتبر در سوئد دارند و تا کارفرمایی مسئولیت آن‌ها را بر عهده نگیرد نمی‌توانند از این طریق مهاجرت نمایند.

برای پیدا کردن کار در این کشور هم باید دارای شرایط ایده آلی باشید تا مهارت شما برای کارفرما اثبات گردد و به نیروی کار شما نیاز داشته باشند.اگر موفق به کسب دعوت‌نامه و رضایت کارفرما برای جذب خود در سوئد شوید با توجه به دعوت‌نامه‌ی او می‌توانید به‌راحتی در این کشور اقامت نمایید، این روش از سخت‌ترین اما محبوب‌ترین روش‌های مهاجرت به سوئد می‌باشد.

immigration to sweden - مهاجرت به سوئد

اداره آمار سوئد (S.C.B)، بر میزان متوسط درآمد در کشور سوئد نظارت می کند و در زیر لیستی از متوسط درآمد سالانه شاخه صنعت در سال ۲۰۱۷ در کشور سوئد بیان شده است که بر اساس ارزش یورو (EUR) محاسبه شده است:

  • خدمات عمومی: ۴۰۶۵ یورو
  • استخراج مواد معدنی از معادن روباز (سطحی) و معادن زیرزمینی: ۴۴۹۴ یورو
  • بخش تولید: ۴۳۸۶ یورو
  • مهندسی صنایع: ۴۴۲۷ یورو
  • تأمین برق، گاز، بخار و تهویه مطبوع: ۴۱۶۶ یورو
  • بخش آب؛ فاضلاب، مدیریت زباله (مواد زائد): ۴۰۱۴ یورو
  • احداث ساختمان: ۴۲۰۳ یورو
  • عمده فروشی و خرده فروشی؛ تعمیر وسایل نقلیه موتوری و موتور سیکلت: ۳۹۸۵ یورو
  • حمل و نقل و تدارکات: ۴۲۳۰ یورو
  • بخش خدمات اقامت، مهمانداری و خدمات تهیه و ارائه غذا: ۳۵۱۲ یورو
  • اطلاعات و ارتباطات: ۴۵۵۴ یورو

مهاجرت به سوئد از طریق سرمایه‌گذاری:

به‌طورکلی می‌توانیم سرمایه‌گذاری در سوئد را به دو قسمت اصلی زیر تقسیم کنیم:

الف سرمایه‌گذاری از طریق طرح کاری، بیزینس پلن

در این روش مهاجر ادعا می‌کند که نقشه و برنامه‌ای برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار موفق در سوئد دارد که می‌تواند برای این کشور سودآور باشد. این روش برای مبتکران، مخترعان و کارآفرینان بسیار مناسب است.

مراحل کار بدین‌صورت است که ابتدا فرد یک طرح از کاری که قصد انجامش را دارد (درزمینهٔ ی صنعتی، تجاری و…) تهیه می‌کند؛ اما در این طرح نباید همه‌ی جزئیات دقیقاً آن‌طور که قرار است انجام بگیرد درج شود تنها کافی است معرف کلی طرح باشد و نشان دهد که آیا این طرح مقرون به‌صرف و مفید هست یا خیر. البته باید همه‌ی طرح واضح توضیح داده و در آن از دروغ و فرافکنی جدا جلوگیری شود.

immigration to sweden 3 - مهاجرت به سوئدب مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری یکجا

اگر دارای طرح کاری و ایده‌ی خاصی نیستید اما سرمایه‌ی خوبی در دست دارید، بازهم می‌توانید به سوئد مهاجرت کنید. زمانی که موفق شوید دولت سوئد را قانع کنید که وجود شما در آن کشور توجیه مالی خوبی دارد، می‌توانید به‌عنوان مهاجرِ سرمایه‌دار وارد آن کشور شوید.

کمترین میزان سرمایه‌گذاری در سوئد نیز همان ۱۵۰۰۰۰ دلار است که در بالا اشاره کردیم با تفاوت این‌که باید این مبلغ را در همان ابتدا و به‌طور یکجا و بدون در نظر گرفتن سایر هزینه‌های مهاجرت ازجمله مراحل مهاجرت و هزینه‌های ماه‌های ابتدایی زندگی در سوئد پرداخت نمایید و سپس اقدام به سفر به سوئد نمایید.


مهاجرت به سوئد از طریق ازدواج:

قانون مهاجرت از طریق ازدواج در رابطه با سوئد نیز وجود دارد و اگر شما با یک فرد سوئدی یا مقیم در این کشور ازدواج کنید به‌راحتی اقامت کسب خواهید کرد و از این لحاظ مشکلی نخواهید داشت.

توجه داشته باشید که در این نوع مهاجرت باید به سوالاتی مانند زبانی که با همسرتان صحبت می‌کنید، همسران قبلی خود، مدت‌زمان زندگی با همسر فعلی، خانه‌ای که قرار است در آن زندگی کنید، روش آشنایی و بقای ارتباط زوجین تاکنون و… پاسخ دهید و اگر در این موارد شک و شبهه‌ای پیش آید به‌صورت موقت به فرد مهاجر اجازه‌ی مهاجرت داده نمی‌شود.

immigration to sweden 4 1 - مهاجرت به سوئددر مواقع نادری که این اتفاق رخ می‌دهد باید سه هفته صبر کرده و سپس درخواست تجدیدنظر دهید. اگر برای بار دوم یا سوم بازهم مهاجرت شما از طریق ازدواج رد شد، می‌توانید به دادگاه‌های موجود در سوئد اعتراض کرده و حکم خود را تغییر دهید.

توجه داشته باشید که رد شدن مهاجرت از طریق ازدواج بسیار کم پیش می‌آید و این موضوع هم برای جلوگیری از کلاه‌برداری دو طرف برای کسب اقامت از طریق ازدواج است.


مهاجرت به سوئد از طریق توریستی:

برای اخذ ویزای توریستی کشور سوئد به‌عنوان یک کشور عضو اتحادیه اروپا, شما نیاز به اخذ ویزای شینگن دارید.

شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی سوئد

  • اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه
  •  دو قطعه عکس۴در۳ (جدید ، رنگی ، تمام‌رخ ، با زمینه روشن)
  •  شناسنامه
  •  سند مالکیت به نام فرد متقاضی
  •  گواهی تمکن مالی صادره از امور بین‌الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب‌های جاری
  •  کپی از قراردادهای سپرده‌های کوتاه‌مدت یا بلندمدت برای دارندگان حساب‌های سپرده
  •  حداقل مانده موجودی حساب حداقل ۵۰ میلیون تومان برای هر نفر
  • بیمه‌نامه مسافرتی

ساعت کار سفارت در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۱:۳۰