صفحه اصلی مهاجرت به هلند

هُلند کشوری است کوچک از قلمروهای پادشاهی در شمال غربی اروپا با شانزده و نیم میلیون جمعیت که بیشترشان مسیحی پروتستان هستند. جمعیت مسلمانان هلند نزدیک به یک‌میلیون نفر است. پایتخت هلند شهر آمستردام است، اما به‌منظور تمرکززدایی، بسیاری از وزارتخانه‌ها و سفارتخانه‌ها در شهر لاهه یا پیرامون آن مستقرشده‌اند.

مهاجرت به هلند از طریق تحصیل:

کشور هلند از دانشگاه‌های معتبری برخوردار است که ازنظر علمی در جایگاه ویژه‌ای قرار دارند و هرساله افراد بسیاری از کشورهای مختلف جهت تحصیل وارد این کشور می‌شوند.

تعداد مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی

در کشور هلند بیشتر از ۱۶۰ مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی مستقر شده که این تعداد دانشگاه در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی بسیار قابل توجه است البته قابل ذکر است که تنها حدود نیمی از این مراکز قابل تایید وزارت علوم ایران هستند.

زبان

آموزش در دانشگاه‌های کشور هلند به ۲ زبان انگلیسی و آلمانی می‌باشد.

immigration to the netherlands - مهاجرت به هلند

تحصیل لیسانس ۴ ساله و فوق‌لیسانس ۲ ساله است. دانشگاه‌های هلند مشمول هزینه‌ای معادل ۸۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ یورو در سال در مقاطع مختلف تحصیلی می‌باشند.

تحصیل در مقطع دکترا

ادامه تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاه های هلند ۴ سال به طول می انجامد که دانشجویان در این مقطع تحصیلی یا می توانند با بورسیه تحصیلی این مقطع تحصیلی را سپری کنند یا خودشان شهریه دانشگاه را پرداخت کنند. دانشجویانی که موفق به اخذ بورسیه تحصیلی مقطع دکترا در هلند می شوند ، در ماه مبلغی حدود ۲۰۰۰ دلار حقوق دریافت میکنند به همین دلیل رقابت برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های در هلند همراه با بورسیه تحصیلی بسیار زیاد است.

دانشگاه های معتبر هلند

در اینجا به چند دانشگاه مورد تایید وزارت علوم ایران اشاره میکنیم:

  • Leiden university
  • University of Groningen
  • Instituut brouwer
  • University of twente
  • University of twente
  • Utrecht university

مهاجرت به هلند از طریق کار:

متقاضیان اقامت هلند برای اینکه بتوانند از طریق کار وارد این کشور شوند باید ویزای کار هلند را دریافت کنند. کارفرمایی که در این کشور حضور دارد باید به‌صورت قانونی و با کسب مجوز اداره کار نسبت به استخدام متقاضیان کار اقدام نموده و تمام حقوق و بیمه آن‌ها را در زمان مقرر پرداخت نماید. درواقع متقاضی اقامت در هلند از طریق کار باید اسپانسری را در این کشور پیدا کند تا ویزای کار هلند برای وی صادر شود.

زبان

جهت اخذ مشاغل مورد نظر شما ملزم به صحبت کردن به زبان هلندی نخواهید بود. چرا که در حقیقت زبان انگلیسی مهم ترین زبان تجارت در اغلب شرکت ها خواهد بود، اما جهت افزایش فرصت های خود پیشنهاد می شود که این زبان را یاد بگیرید. این درحالیست که امکان همکاری با شرکت های بزرگ و بین المللی هلندی بدون دانستن زبان هلندی امکان پذیر نخواهد بود. اگر شما برای یک شرکت کوچک کار می کنید برای همکاری و حضور در جلسات به زبان هلندی نیاز خواهید داشت.

immigration to the netherlands 2 - مهاجرت به هلندمشاغل تخصصی در سازمان های استخدام

  • Aquent – طراحی وب، استراتژی و محتوای آنان
  •  Ardekay – مربوط به سازمان IT
  • استخدام داروین – IT ارتباطات
  • استخدام – استخدام فناوری اطلاعات و ارتباطات

مشاغل آژانس های استخدامی برای افراد جویای کار

  • Hays
  • Madison Parker
  • Octagon Professionals
  • Page Personnel
  • Projob

مهاجرت به هلند از طریق سرمایه‌گذاری:

افراد بسیاری تمایل دارند از طریق سرمایه‌گذاری اقامت هلند را دریافت کنند اما هیچ اطلاعی در این خصوص ندارند. اگر قصد اقامت این کشور از طریق سرمایه‌گذاری را دارید بهتر است پیش از هر اقدامی میزان سرمایه خود را در نظر داشته باشید چراکه کمترین مبلغ برای سرمایه‌گذاری در این کشور ۱٫۲۵ میلیون یورو است.

متقاضیان اقامت هلند اگر قصد داشته باشند از طریق سرمایه‌گذاری اقامت این کشور را دریافت کنند باید مبلغ مذکور را آماده کرده و در یکی از کمپانی‌های هلندی سرمایه‌گذاری نمایند.

immigration to the netherlands 3 - مهاجرت به هلنداقامت هلند با خرید ملک و مستغلات در این کشور به‌عنوان سرمایه‌گذاری محسوب نشده و منجر به اقامت متقاضیان نخواهد شد. شما باید مبلغ تعیین‌شده را به یکی از بانک‌های این کشور و یا یکی از بانک‌های اتحادیه اروپا که شعبه آن در هلند است واریز نمایند. اشخاصی که قصد دریافت اقامت هلند از طریق سرمایه‌گذاری را دارند چنانچه روند سرمایه‌گذاری را ادامه داده و به سودآوری برسند می‌توانند پس از ۵ سال اقامت دائم هلند را دریافت کنند.


مهاجرت به هلند از طریق ازدواج:

ازدواج با یک هلندی منجر به اقامت دائم شما خواهد شد. اسپانسر شما در کشور هلند که همان همسر شما می‌باشد باید تعهدنامه‌ای را امضا کند و در آن حمایت مالی خود را نسبت به شما ثابت کند. همچنین باید نشان دهید که با این شخص در هلند زندگی می‌کنید. این روش را می‌توان یکی از روش‌های مطمئن برای افراد دانست که البته شرایط خاص خود را نیز دارد.

Immigration to Canada 3 - مهاجرت به هلند


مهاجرت به هلند از طریق توریستی:

ویزای توریستی هلند برای افرادی که به‌قصد گردش و مسافرت به هلند را دارند صادر می‌گردد. انجام مراحل و صدور این نوع ویزا حدوداً ۲۰ روز طول می‌کشد و فرد با در دست داشتن آن می‌تواند به مدت ۳ ماه اجازه اقامت هلند را دریافت نمایند. فرد باید بتواند ثابت کند توانایی پرداخت هزینه‌های خود در این سه ماه را دارد و در طول این مدت اجازه انجام کار در کشور هلند را نخواهد داشت.

درصورتی‌که فرد متقاضی دریافت ویزا دارای دو تابعیت باشد و یکی از این تابعیت‌ها نیاز به ویزا برای ورود به محدوده شنگن داشته باشد، فرد می‌بایست برای ورود به این ناحیه، به سفارت درخواست ویزای شنگن دهد.

مراحل صدور ویزای توریستی هلند

  • گرفتن وقت سفارت
  • تکمیل فرم درخواست
  • آماده‌سازی و ارائه مدارک به سفارت
  • ثبت اطلاعات بیومتریک
  • عودت پاسپورت

immigration to the netherlands 5 - مهاجرت به هلندمدارک موردنیاز برای اخذ اقامت توریستی در هلند

  • گذرنامه دارای حداقل ۶ ماه اعتبار
  • کپی بلیت هواپیمای رفت و برگشت
  • مدارک محل اقامت در هلند
  • بیمه مسافرتی
  • مدارک شناسایی و احراز هویت فردی
  • مدارک اثبات تمکن مالی
  • مدارک شغلی
  • قرارداد کار و اجازه خروج کارفرما برای کارمندان
  • کپی جواز کسب و گردش حساب بانکی برای مشاغل آزاد
  • فیش حقوقی ۶ ماه گذشته برای افراد بازنشسته

    مهاجرت به هلند از طریق تمکن مالی:

    اخذ اقامت از این طریق دارای ریسک کمی بوده و می‌توان گفت ضریب اطمینان بالایی دارد. روش اخذ اقامت تمکن مالی در هلند با ارائه مدارک و اسناد ملکی و… تأکید برداشتن تمکن مالی در داخل کشور دارد.

immigration to the netherlands 5 1 - مهاجرت به هلندمدارک موردنیاز برای دریافت اقامت هلند از روش تمکن مالی

  • سود سپرده بانکی برای تمکن مالی هلند
  • سود سهام شرکت‌ها و مؤسسات و کارخانه‌ها و….
  • اجاره مستغلات بر اساس سند ملکی رسمی و اجاره‌نامه رسمی
  • حقوق بازنشستگی برای اخذ اقامت از طریق تمکن مالی

هر یک از مدارک بالا به‌تنهایی مشروط بر اینکه حداقل درآمد مستمر و منظم ماهیانه (نرخ آن در کشورهای مختلف متفاوت است) را پوشش دهد کفایت می‌کند، چنانچه درآمد ماهیانه هر یک به‌تنهایی به حداقل شرایط نرسد ترکیب آن‌ها به‌منظور پوشش سطح درخواستی امکان‌پذیر می‌باشد اما درهرصورت علاوه بر درآمد حداقل، به یک سند شش‌دانگ نیز نیاز است.


مهاجرت به هلند از طریق خرید ملک:

کشور هلند با داشتن شرایط اقتصادی بی‌نظیر، موقعیت رفاهی خوب، امکانات مطلوب و طبیعت زیبایی که دارد، موردتوجه مهاجرین بسیاری قرارگرفته است. یکی از روش‌های اخذ اقامت و تابعیت، خرید ملک در یک کشور است.

هزینه خرید ملک در آمستردام

طی سال گذشته، قیمت خرید ملک در هلند در شهر آمستردام، ۱۷.۲٪ افزایش ناگهانی داشته است. قیمت خرید یک آپارتمان در سطح متوسط در شهر آمستردام از قرار زیر می‌باشد:

  • یک واحد آپارتمان در حد متوسط باقیمت ۲۰۸.۵۰۰ یورو
  • یک‌خانه تراس دار باقیمت متوسط ۲۳۹.۱۰۰ یورو
  • یک‌خانه در حومه شهر باقیمت متوسط ۲۵۳.۰۰۰ یورو
  • یک‌خانه نیمه‌خصوصی باقیمت متوسط ۲۸۱.۵۰۰ یورو
  • یک‌خانه خصوصی باقیمت متوسط ۳۸۷.۰۰۰ یورو

immigration to the netherlands 7 - مهاجرت به هلندمراحل خرید ملک در هلند

مراحلی که برای خرید یک ملک در هلند می‌بایست طی شوند به شرح زیر هستند:

  • امضا قرا داد (قولنامه خرید ملک)
  • تائید قرارداد توسط دفتر اسناد رسمی
  • سپرده شدن ۱۰% مبلغ ملک
  • عقد قرارداد اصلی میان خریدار و فروشنده
  • انتقال ملک به نام خریدار توسط دفتر ثبت‌اسناد

بر اساس قوانین خریدوفروش ملک در کشور هلند، ملک خریداری‌شده باید در دفتر اسناد رسمی ثبت‌شده و انتقال ملک بسته به‌اندازه و مبلغ ملک با مبلغی حدود ۱۰۰۰ الی ۳۰۰۰ یورو صورت گیرد. درصورتی‌که یکی از طرفین معامله مسلط به زبان هلندی نباشد، می‌بایست یک مترجم در جلسه معامله عقد قرارداد حضورداشته باشد.

حضور مترجم در جلسه، مبلغی معادل ۲۰۰ الی ۴۰۰ یورو هزینه برمی‌دارد. پس از عقد قرارداد و اتمام کار، بر اساس قوانین خرید ملک در هلند، خرید ۷۲ ساعت فرصت دارد قرارداد را بدون مجازات فسخ نماید.


مهاجرت به هلند از طریق ثبت شرکت:

علاقه‌مندان اقامت هلند چنانچه قصد داشته باشند از طریق ثبت شرکت در این کشور اقامت کنند باید روش‌های انجام این کار را در نظر داشته باشند. در روش نخست فرد متقاضی طرح و بیزینس اقتصادی خود را ارائه داده و از این طریق شرکت جدیدی را در هلند به ثبت می‌رساند.

در روش دوم متقاضیان می‌توانند شرکتی را که پیش‌تر در هلند فعالیت داشته خریداری نموده و آن را به نام خود ثبت کنند. متقاضیان اقامت هلند از طریق ثبت شرکت می‌توانند پس از دریافت اقامت این کشور به دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا و منطقه شینگن بدون نیاز به ویزای مجدد سفر کنند.