روش های قانونی اخذ اقامت هلند

Netherland - روش های قانونی اخذ اقامت هلند

تابعیت و اقامت هلند مبتنی بر اصل خون است ، صرف نظر از محل تولد فرزند در هلند والدین وی باید تبعه هلند باشند. موسسه مهاجرتی دادآور مهر از موسسات معتبر مهاجرتی کشور آماده مشاوره اخذ اقامت هلند برای متقاضیان می باشد. ما در این مطلب به بررسی مسائل حقوقی پیرامون اخذ اقامت هلند پرداخته ایم. طبیعتاً برای افراد متقاضی مهاجرت به هلند اطلاع از نحوه رسیدن به اقامت هلند مهم به نظر می رسد.

افراد از طرق مختلف می توانند به این کشور مهاجرت نمایند، تحصیل در هلند یکی از روش های معمول مهاجرت به این کشور است، اخذ ویزای کار یا تخصص در هلند و مهاجرت کاری ، اقامت سرمایه گذاری یا ثبت شرکت و اخذ اقامت از طریق ازدواج در هلند از راه های رسیدن به این کشور سر سبز و خوشنام اروپا است. خوشبختانه کشور هلند در ایران سفارت دارد و افراد جهت اخذ ویزا می توانند به آدرس سفارت هلند واقع در فرمانیه تهران مراجعه نمایند. همان طور که ذکر شد مهاجرت تحصیلی به هلند از روش های پرطرفدار و البته مناسب مهاجرت به این کشور است. راه های تابعیت و اقامت هلند پس از تحصیل را در این مقاله مطالعه فرمایید.

شرایط و راه های اخذ اقامت هلند

از طریق تولد ، قانون تولد فرزند در هلند

یکی از سوالاتی که معمولاً در ذهن موکلین ما شکل می گیرد، شرایط بچه دار شدن در هلند و تولد فرزند و نوزاد در هلند است. هرگاه طفلی بعد از اول ژانویه ۱۹۸۵ از پدر و مادر هلندی و یا از مادری که هنوز ازدواج نکرده باشد متولد گردد وی تبعه هلند محسوب خواهد شد. اما هرگاه طفلی که از پدر هلندی و مادر غیر هلندی که هنوز با همدیگر ازدواج نکرده اند بدنیا آمده باشد در صورتی تابعیت هلند را تحصیل خواهد نمود که تحت سرپرستی پدر باشد.

در دسامبر سال ۲۰۰۸ طرحی برای حمایت از کودکانی که از مادر هلندی متولد شده بودند به مجلس عوام ارسال که در ژانویه ۲۰۱۰ با کثریت آرا مورد تصویب نمایندگان قرار گرفت و در ژوئن ۲۰۱۰ نیز مورد تایید نمایندگان محلس سنا قرار گرفت. بعد از تصویب این قانون (۱۸۷۳ R) مشکل بسیاری از افرادی که از پدر خارجی و مادر هلندی بدنیا آمده بودند حل شد.

Obtaining a stay in the Netherlands 1 - روش های قانونی اخذ اقامت هلند

اخذ تابعیت هلند از طریق انتخاب تابعیت

انتخاب اختیاری تابعیت هلند ، در مقایسه با تحصیل تابعیت از طریق تقاضا، آسان تر و سریع تر صورت می گیرد. گرچه این روش نیز یکی از راه های تحصیل تابعیت بصورت ساده محسوب می گردد. ولی برای تحصیل تابعیت از این طریق، متقاضی باید دارای اجازه اقامت هلند و همچنین شرایط زیر باشد:

  • شخصی که در هلند ، آروبا ، کورکاوو ، یا سنت مارتین بدنیا آمده باشد و به طور مداوم از زمان تولد در آنجا اقامت داشته باشد؛
  • شخصی که در هلند، آروبا ، کوراکاوو ، یا سنت مارتین بدنیا آمده باشد، و به طور متوالی مدت سه سال در آنجا اقامت کرده باشد، و تابعیت کشور دیگری را نداشته ( یعنی بدون تابعیت ) و یا تحصیل نکرده باشد؛
  • شخصی که از چهارسالگی بطور قانونی در هلند ، آروبا ، کوراکاوو ، یا سنت مارتین اقامت داشته باشد؛
  • شخصی که با تیعه هلندی ازدواج کرده باشد و سه سال از ازدواج آن ها نیز گذشته باشد و بطور قانونی در هلند ، آروبا ، کوراکاوو ، یا سنت مارتین بطور قانونی حداقل بمدت ۱۵ سال اقامت داشته باشد؛
  • شخصی که شصت و پنج سال سن یا بیشتر داشته باشد و بطور قانونی بمدت ۱۵ سال در هلند ، آروبا ، کوراکاوو ، یا سنت مارتین اقامت داشته باشد.

اخذ اقامت هلند از طریق تولد در خاک هلند

هرگاه طفلی که در هلند از والدین خارحی بدنیا آمده باشد و پدر یا مادر آن ها نیز در هلند بدنیا آمده باشد یا متول شده باشد، وی هلندی محسوب خواهد شد.

تابعیت از طریق تقاضا

برای تحصیل تابعیت هلند از طریق تقاضا شرایط زیر لازم است:

    • متقاضی هیجده سال سن یا بیشتر داشته باشد؛
    • دارای اجازه اقامت دائم هلند باشد؛
    • بمدت پنج سال اقامت قانونی در هلند ، آروبا ، کوراکاوو ، یا سنت مارتین داشته باشد؛
    • قادر به خواندن، نوشتن، صحبت کردن و فهمیدن زبان هلندی باشد. برای اثبات این موارد از متقاضی امتحان به عمل خواهد آمد.
    • در مدت چهار سالی که متقاضی برای تحصیل تابعیت اقدام نموده تباید مرتکب هیچ جرم مهمی شده باشد.
    • از اول مارس ۲۰۰۹ به بعد کسانی که تابعیت هلند را تحصیل می نمایند باید سوگند یاد نماید که به قانون اساسی وفادار بوده و به حقوق و آزادی های عمومی احترام بگذارند.

بازگشت به تابعیت هلند

تبعه سابق هلند ، که ترک تابعیت نموده پس از گذشت یکسال از تقاضا به بازگشت به تابعیت هلند می تواند مجدداً به تابعیت هلند برگردد. هرگاه شخصی که به سن هیجده سالگی رسیده باشد و در خارج از هلند اقامت داشته باشد و تابعیت کشور دیگری را تحصیل کرده باشد باید تابعیت هلندی خود را ترک نماید.

از دست دادن تابعیت هلند

هرگاه اتباع هلندی برای مدت طولانی در خارج از کشور اقامت داشته و یا تابعیت کشور دیگری را تحصیل کرده باشند ممکن است تابعیت هلندی خود را از دست دهند.

سلب تابعیت هلند

کسانی که از طریق تقاضا، تابعیت هلند را براساس تقلب (مدارک جعلی) تحصیل کرده باشند و یا اینکه در زمان تحصیل تابعیت هلند، تابعیت خارجی خود را ترک نکرده باشند ممکن است تابعیت هلندی آن ها سلب گردد.

قانون تابعیت مضاعف در هلند

در قوانین تابعیت هلند تابعیت مضاعف به رسمیت شناخته نشده است، اما در برخی موارد ممکن است تابعیت مضاعف برای اتباع هلندی بوجود آید که عبارتند از:

  • کسانی که در زمان تولد خود تابعیت دیگری نیز به آن ها اعطا شده باشد، مثلاً کسانی که در آمریکا از پدر و مادر هلندی متولد شده باشند، بواسطه تولد در خاک آمریکا دارای تابعیت آمریکایی خواهند شد و به لحاظ اصل خون نیز دارای تابعیت هلندی می گردند؛
  • کسانی که از طریق روش انتخابی به تابعیت هلند در آمده باشد؛
  • اتباع خارجی که با اتباع هلندی ازدواج کرده باشند و بواسطه این ازدواج تابعیت هلند را نیز تحصیل کرده باشند.
[تعداد: ۰    میانگین: ۰/۵]