روش های قانونی اخذ اقامت استرالیا

اخذ اقامت استرالیا

کشور استرالیا یکی از اولویت های اکثر افرادی است که قصد مهاجرت به خارج از کشور دارند. اخذ اقامت استرالیا می تواند به عنوان امتیاز بزرگی برای هر فرد محسوب شود. بعد از دریافت اقامت دائم اگر ۳ سال در استرالیا بمانید می توانید شهروند استرالیا شوید و پاسپورت استرالیایی دریافت کنید. با اقامت استرالیا شخص می تواند:

  • برای همیشه در استرالیا بماند.
  • اجازه کار به صورت تمام وقت و بدون محدودیت را دارد.
  • اجازه تحصیل در استرالیا دارد، و برای این تحصیل شهریه به مراتب کمتری از دانشجویان بین المللی می پردازد.
  • به محض ورود به استرالیا برای کارت بانکی مدیکر اقدام کرده و آن را دریافت می کند، این کارت تمامی هزینه های درمان شخص را تحت پوشش قرار می دهد.
  • بعد از ۲ سال اگر کاری پیدا نکردید می توانید از مزایای مقیم بودن خود استفاده کنید و از دولت حقوق بیکاری دریافت کنید.
  • اگر فرزندی در استرالیا بدنیا آمد، به محض تولد سیتیزن استرالیا خواهد بود.
  • از وام ۴ درصدی خرید خانه استفاده کند و مبلغ آن را تا ۳۰ سال تقسیط کند، به طوری که تا ۹۵ درصد قیمت خانه به فرد مقیم وام تعلق می گیرد.
  • فرزندان خور را به صورت رایگان به مدرسه های تراز اول بفرستد.

Australian Residence 1 - روش های قانونی اخذ اقامت استرالیا

ورود به خاک استرالیا

وقتی ویزای شما صادر شد، تاریخی به عنوان اولین ورود (First Entry) در آن درج می شود که باید حتما قبل از آن تاریخ به استرالیا سفر کنید. معمولا حدود ۱ سال به شمتا فرصت داده می شود تا اولین حضور خود را انجام دهید. بعد از اولین ورود می توانید از استرالیا خارج شوید و محدودیتی برای ماندن ندارید، دقت داشته باشید که اگر اولین ورود را قبل از تاریخ مقرر انجام ندهید ویزای شما کنسل خواهد شد و باید مجددا برای دریافت ویزا اقدام کنید.

حق پرواز

با ویزای اقامت یا پی آر به مدت ۵ سال می توانید به استرالیا سفر کنید و هر چند بار که خواستید ورود و خروج انجام دهید، اگر بعد از ۵ سال بخواهید به استرالیا سفر کنید باید یا سیتیزن شده باشید یعنی ۳ سال در استرالیا مانده باشید ( شرایط سیتیزن شیپ استرالیا) و یا اگر سیتیزن نشده اید، ویزای بازگشت به استرالیا را دریافت کنید که به شما اجازه می دهد که به مدت ۵ سال دیگر اجازه پرواز خود را تمدید کنید.

دقت داشته باشید که اجازه پرواز با نوع ویزای اقامتی شما منافاتی ندارد. یعنی با وجود اینکه ویزای پی آر ویزای دایم استرالیا است اما مدت اجازه پرواز با این ویزا ۵ سال است. اگر در طول ۵ سال اجازه پرواز، حداقل ۲ سال در استرالیا مانده باشید می توانید با دریافت ویزای بازگشت به استرالیا به مدت ۵ سال دیگر اجازه پرواز بگیرید.

اگر کمتر از ۲ سال در استرالیا مانده باشید می توانید ویزای ۳ ماه ویزای بازگشت به استرالیا را دریافت کنید. اگر بتوانید ثابت کنید که در استرالیا زندگی خود را بنا کرده اید و اینکه چرا بیش از مدت مقرر در استرالیا نبوده اید، در این حالت ممکن است ۱ سال اجازه پرواز بگیرید تا شرایط خود را با ورود به استرالیا مناسب کنید.

[تعداد: ۰    میانگین: ۰/۵]