اخذ اقامت پرتغال و شرایط دریافت ویزای طلایی پرتغال

پُرتغال با نام رسمی جمهوری پرتغال کشوری در جنوب غربی اروپا است. پایتخت آن لیسبون و زبان رسمی آن پرتغالی است که از شاخه‌ی زبان‌های رومی‌تبار است.  جمعیت این کشور ۱۰٫۵ میلیون نفر و واحد پول آن یورو است. این کشور از اعضای اتحادیه اروپا و ناتو است و شیوه حکومتی آن جمهوری پارلمانی است. پرتغال جزء کشورهای توسعه‌یافته به شمار می‌آید. دین مردم این کشور مسیحیت از شاخه کاتولیک رومی است.

پرتغال غربی‌ترین کشور سرزمین اصلی اروپاست و خاک پرتغال به همراه تنها همسایه خود اسپانیا شبه‌جزیره ایبری را تشکیل می‌دهد. پرتغال از سوی غرب به اقیانوس اطلس محدودشده است و دو مجمع‌الجزایر آزور و مادیرا واقع در این اقیانوس نیز جزء خاک پرتغال هستند.

کشور پرتغال دو منطقه کلان‌شهری عمده دارد که یکی کلان‌شهر لیسبون در جنوب و دیگری کلان‌شهر پورتو در شمال است. نام کامل پورتو، پورتو-کاله بوده است که به معنی بندر کال‌ها (نام قومی سلتی) است و نام پرتغال نیز تلفظی از نام پورتوکاله است. مناطق پورتو و لیسبون از قدیم با یکدیگر در رقابت بوده‌اند.

جغرافیا

پرتغال کشوری است کوچک که در حاشیه غربی شبه‌جزیرهٔ ایبری یعنی پایین‌ترین بخش جنوب غربی اروپا قرار دارد. سواحل غربی و جنوبی آن را اقیانوس اطلس فراگرفته و در شرق آن کشور اسپانیا قرار دارد.  پلایا دلا مارینا، آلگاروه. پرتغال از مشرق و شمال به اسپانیا محدود است. هیچ‌گونه مرز طبیعی عمده‌ای بین دو کشور وجود ندارد. مساحت پرتغال ۹۱۷۲۰ کیلومتر مربع است.

کلیه بندرگاه‌های عمده در مغرب کشور قرار دارند.  جزایر مادیرا و آزور در اقیانوس اطلس در سمت جنوب غربی سرزمین اصلی جای دارد. رودهای مهم پرتغال، تاگوس (ریو تژو)، دورو و گوادیانا و بلندترین نقطه سرزمین اصلی قله استرلا با ۱۹۹۳ متر ارتفاع است. پرتغال آب و هوایی معتدل دارد که در شمال مرطوب‌تر و در جنوب و نواحی دور از دریا خشک‌تر و گرم‌تر است.

اقتصاد

صنایع عمده پرتغال عبارت است از ماهیگیری، شراب سازی و مصنوعات چوب‌پنبه‌ای و آمادن غذا و ساردین. کشتی‌های ماهیگیری آنان برای صید ماهی تا سواحل نیوفاوندلند (یکی از ایالت‌های کانادا) و ایسلند پیش می‌روند و حداکثر بهره‌برداری را از دریا به عمل می‌آورند.

شراب را در سرداب‌های کارخانجات شراب سازی در اوپورتو نگهداری می‌کنند تا کهنه شود. امروز قسمت عمده چوب‌پنبه‌ای که در جهان مصرف می‌شود از درختان چوب‌پنبه‌ای که در جنوب رود تاگوس می‌روید، به دست می‌آید.

مردم

امید به زندگی در پرتغال برای مردان ۷۴/۶ سال و برای زنان ۸۱/۳۶ سال است. در حدود ۰/۴ درصد از مردم این کشور در سال ۲۰۰۱ میلادی به ویروس اچ‌آی‌وی مبتلا بودند که جمعیتی در حدود ۲۲ هزار نفر را شامل می‌شد.

در این کشور دین رسمی تعیین نشده‌است. زبان رسمی آن پرتغالی است. پرتغالی‌ها عموماً مردمانی هستند کوتاه قد دارای پوستی زردرنگ، چشمانی سیاه و موهایی تیره. در قسمت‌های شمالی که تأثیر قبایل ژرمنی زیادتر بوده است، افرادی با چشمان آبی و موهای روشن دیده می‌شوند.

سیاست

چهار بخش اساسی در سیاست‌گذاری جمهوری پرتغال شامل رئیس‌جمهور، مجلس ملی، دولت و دادگاه است. در این کشور همانند ایران بخش‌های قانون‌گذاری، دولت و دادگاه مستقل از هم هستند.  رئیس‌جمهور که برای دوره‌ای پنج‌ساله انتخاب می‌شود قدرت نظارتی دارد و نه اجرایی. رئیس دولت نخست‌وزیر است. اوست که کابینه را انتخاب می‌کند.  نمایندگان مجلس ملی پرتغال ۲۳۰ نفر هستند که برای دوره چهارساله انتخاب می‌شوند.

 

مراحل صدور ویزا

متقاضی ابتدا باید متناسب باهدف سفر خود، نوع ویزای درخواستی را مشخص کند. سپس با توجه به نوع ویزا فرم درخواست را به‌صورت کامل و دقیق تکمیل کرده و یک قطعه عکس را (مطابق با مشخصات اعلام‌شده) بر روی فرم نصب کند.

در مرحله بعد لازم است تا متقاضی طبق چک‌لیست مدارک موردنیاز را تهیه و برای تعیین وقت اقدام کند. نکته قابل‌توجه اینکه برای هر یک از ویزاها ممکن است مدارک دیگری علاوه بر لیست مشترک درخواست شود. پس از تهیه مدارک، متقاضی می‌تواند برای تعیین وقت ملاقات اقدام کند. در این رابطه، لازم به توضیح است که سفارت پرتغال از تاریخ اول آگوست ۲۰۱۸ کلیه امور مربوط به صدور ویزا‌ (به‌غیراز ویزای تحصیلی و اقامت دائم) شامل تحویل مدارک، ثبت اطلاعات بیومتریک و… را به دفتر خدمات ویزا واگذار کرده است.

بنابراین، متقاضیان برای تعیین وقت ملاقات باید ایمیلی شامل نام و نام خانوادگی، تاریخ انقضای پاسپورت، ملیت، جنس، تاریخ تولد، شماره تماس، تاریخ سفر، تاریخ مصاحبه و نوع ویزای درخواستی را به پست الکترونیک کارگزار ارسال کنند.  پس‌ازآن نیز متقاضی باید نسبت به پرداخت هزینه ویزا و تکمیل مراحل ثبت‌نام خود در دفتر کارگزار اقدام کند. نکته قابل‌توجه اینکه تصمیم‌گیری درباره نتیجه درخواست برای صدور ویزا به عهده سفارت پرتغال خواهد بود و متقاضیان می‌توانند از طریق کد ره‌گیری صادرشده پس از تکمیل مراحل ثبت‌نام وضعیت درخواست خود را پیگیری کنند یا در صورت تمایل از طریق پیامک یا پست الکترونیک مطلع شوند.

مدارک مشترک برای ویزای شینگن پرتغال

  • شناسنامه و کارت ملی
  • یک قطعه عکس جدید رنگی تمام‌رخ و با زمینه سفید
  • بیمه مسافرتی
  • گذرنامه معتبر به همراه کپی امضاشده توسط صاحب گذرنامه  اعتبار گذرنامه باید بیشتر از سه ماه از تاریخ پایان روادید باشد
  • کپی کلیه روادیدهای دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول سه سال گذشته  در پاسپورت جدید و قدیم
  • همراه داشتن پاسپورت‌های قبلی که تاریخ اعتبار آن‌ها تمام‌شده یا به هر دلیل تعویض شده است.
  • معرفی‌نامه از محل کار (به زبان انگلیسی و یا ترجمه رسمی به زبان انگلیسی)؛
  • کپی از هرگونه تغییرات شرکت (ترجمه رسمی به زبان انگلیسی).
  • اصل کارت بازرگانی صادرشده توسط وزارت بازرگانی و فتوکپی از آن.
  •  چنانچه هزینه‌های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید شود.
  • اثبات بر فعال بودن شرکت.
  • فیش حقوقی (اولین و آخرین ماه‌های دریافت حقوق موردنیاز است) و همچنین برگه پرداختی به سازمان تأمین اجتماعی (لیست بیمه).
  • نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت‌حساب بانکی در سه ماه اخیر. تمکن مالی + لیست گردش سه‌ماهه
  • دعوت‌نامه‌های امضاشده باید با جزئیات، نام درخواست دهنده، علت مسافرت، مدت اقامت و آیا اینکه در طول اقامت شرکت دعوت‌کننده هزینه‌های مربوطه را به عهده خواهد گرفت یا خیر، قید شود.
شرایط اعطای تابعیت در ده کشور اروپایی

شرایط دریافت ویزای طلایی پرتغال چیست؟ 

برنامه ویزای طلایی پرتغال را بسیاری محبوب‌ترین و منعطف‌ترین طرح اروپایی برای اخذ اقامت یک کشور عضو اتحادیه اروپا می‌دانند. برنامه‌ای که از طریق آن سرمایه‌گذاران خارج از اتحادیه اروپا با در اختیار داشتن شرایطی خاص می‌توانند به شکلی کاملاً قانونی برای خود و خانواده اقامت دائم پرتغال را اخذ نمایند.

  • ورود به کشور پرتغال می‌بایست از طریق ویزایی معتبر (ویزای شینگن) صورت پذیرد
  • برنامه سرمایه‌گذاری در پرتغال می‌بایست حداقل ۵ ساله باشد
  • مبلغ موردنظر برای سرمایه‌گذاری باید از خارج وارد پرتغال شود
  •  متقاضی هیچ سابقه‌ای در خصوص جرائم مهاجرتی در اروپا و پرتغال نداشته باشد

شرط مهم دیگر برای دریافت ویزای طلایی پرتغال که اتفاقاً از مزایای آن نیز محسوب می‌شود، حداقل زمان اقامت در پرتغال طی مدت ۵ ساله سرمایه‌گذاری است. همان‌طور که در ادامه توضیح خواهیم داد، ویزای طلایی پرتغال در ابتدا اعتباری یک‌ساله داشته و سپس برای دو دوره ۲ ساله قابل تمدید خواهد بود. متقاضی ویزای طلایی پرتغال برای دوره یک‌ساله نخست تنها کافی است ۷ روز در پرتغال اقامت داشته باشد و برای دوره‌های دوساله بعدی ۱۴ روز در هر دوره کفایت می‌کند.

مزایای اخذ ویزای طلایی پرتغال

برنامه ویزای طلایی میانبری برای اخذ اقامت دائم کشور در اتحادیه اروپا از طریق سرمایه‌گذاری است. اینکه بتوان برای خود و خانواده از طریق خرید ملک و یا سرمایه‌گذاری در بخش‌های مجاز دیگر اقامت دائم کشوری اروپایی را اخذ نمود، بی‌تردید گزینه وسوسه‌انگیزی است.

مزایای اخذ ویزای طلایی پرتغال عبارت‌اند از:

  • اخذ اقامت برای اعضا خانواده
  • اخذ اقامت دائم پرتغال پس از ۵ سال
  • اعطای شهروندی پرتغال پس از ۶ سال
  • مالیات اندک بر سرمایه‌گذاری
  • زندگی و کار در پرتغال حتی در صورت اقامت در کشوری دیگر
  • حداقل دوره اقامت
  • نیاز نداشتن به ویزا برای سفر به اروپا (حوزه شینگن)

چه نوع سرمایه‌گذاری مناسب اخذ ویزای طلایی است؟

ویزای طلایی پرتغال در ابتدا تنها سرمایه‌گذاری در بخش مسکن و خرید ملک را شامل می‌شد اما طی چند سال گذشته به دلیل استقبال سرمایه‌گذاران خارجی برای بهره‌مندی از مزایای این برنامه مهاجرتی، زمینه‌های سرمایه‌گذاری دیگری به این برنامه اضافه‌شده است.

زمینه‌های مختلف سرمایه‌گذاری مجاز برای اخذ ویزای طلایی پرتغال عبارت‌اند از:

املاک: خرید ملک به ارزش حداقل ۵۰۰ هزار یورو

انتقال وجه نقد: انتقال دست‌کم ۱ میلیون یورو شامل ۵۰۰ هزار یورو برای سرمایه گذاری در شرکت‌های کوچک و متوسط، ۳۵۰ هزار یورو برای فعالیت‌های تحقیقاتی و ۲۵۰ هزار یورو برای فعالیت‌های فرهنگی-هنری

اشتغال‌زایی: ایجاد دست‌کم ۱۰ شغل در پرتغال

مدت اعتبار ویزای طلایی چقدر است؟

ویزای طلایی پرتغال تا ۵ سال قابل تمدید است و در سال ششم، متقاضی می‌تواند برای دریافت اقامت دائم کشور پرتغال اقدام نماید و در سال هفتم نیز برای دریافت پاسپورت پرتغالی درخواست دهد. ویزای طلایی پرتغال طی ۳ دوره تمدید می‌شود. دوره اول یک‌ساله خواهد بود و اعتبار دو دوره بعدی دوساله است.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای طلایی پرتغال

مدارک لازم جهت اخذ ویزای طلایی پرتغال علاوه بر مدارک هویتی، مدارک مالی و مالیاتی متقاضی را نیز شامل می‌شود. این مدارک می‌بایست ترجمه و به تائید مراجع ذی‌صلاح برسند تا از مشروعیت قانونی برخوردار باشند. این مدارک به شرح زیر است:

  • فرم درخواست آنلاین
  • پاسپورت معتبر
  • اصل و تصویر برابر اصل شناسنامه و کارت ملی
  • دو قطعه عکس
  • درخواستی که بیان‌کننده دلایل زندگی در پرتغال باشد
  • مدارک نشان‌دهنده‌ی منابع مالی (مثلاً تمکن و ریزحساب بانکی)؛ توجه داشته باشید که هرچه مدارک مالی قوی‌تر باشد، شانس دریافت ویزا بیشتر خواهد بود
  • مدارک اقامت در پرتغال که در مرحله‌ی اول می‌تواند شامل رزرو هتل یا دعوت‌نامه از شخص یا اشخاص مقیم پرتغال باشد که محل اقامت متقاضی را تضمین کنند
  • بیمه‌ی مسافرتی بین‌المللی
  • گواهی عدم سوءپیشینه (حداکثر برای ۹۰ روز معتبر است)
  • مدارک سرمایه‌گذاری
  • اظهارنامه‌ی مالیاتی
  • شماره مالی پرتغالی
  • رسید پرداخت هزینه درخواست اولیه
  • شماره مالی یا مالیاتی پرتغال، شماره‌ای شناسایی است که از طرف مقامات مالیاتی پرتغال صادر می‌شود و برای انجام سرمایه گذاری اجباری است.

فرآیند اخذ ویزای طلایی پرتغال

الف. افتتاح حساب بانکی

  • فرم درخواست آنلاین
  • فراهم نمودن و تحویل مدارک کامل به‌صورت ترجمه‌شده
  • تائید و معتبر سازی مدارک در سفارت پرتغال
  • حضور در سفارت پرتغال برای امضای وکالت‌نامه‌ی افتتاح حساب

ب. دریافت ویزای بلندمدت

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • آماده‌سازی مدارک موردنیاز دریافت ویزای شنگن بلندمدت پرتغال
  • دریافت وقت سفارت
  • دریافت ویزا و سفر به پرتغال
[تعداد: ۱    میانگین: ۴/۵]

اخذ اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت

در سال ۲۰۱۰-۲۰۰۹ به دلیل وضعیت و رشد اقتصادی پایین و هزینه‌های دولت و… در اروپا، شرایط راه‌اندازی تجارت در اروپا ممکن نبود و همین رشد اقتصادی پایین موجب بدنام شدن اروپاییان حتی در طول دوره شرایط اقتصادی خوب شد؛ بنابراین این بسیار حائز اهمیت است که افراد زمان تجارت در اروپا را مدنظر داشته […]

روش های قانونی اخذ اقامت سوئیس

پس از گذشت ۱۰ سال زندگی در سوئیس و یا کمتر افراد قادر به اخذ اقامت سوئیس خواهند بود. مقاله مذکور به کوشش همکاران موسسه مهاجرتی دادآور مهر آماده شده است. همکاران ما در دفاتر تهران آماده پاسخگویی به سوالات شما خواهند بود. اگرچه بسیاری از افراد خارجی با زندگی طولانی مدت در این کشور […]

افزایش سخت گیری ها نسبت به مهاجرت از ونزوئلا

بر اساس پیش‌بینی‌‌‌ها در حال حاضر تعداد کل پناهجویان ونزوئلا چهار میلیون نفر است. این در حالی است که کل آوارگان جنگ سوریه شش میلیون نفر بوده و با ادامه وضعیت بغرنج اقتصادی در ونزوئلا، احتمالا تعداد پناهجویان ونزوئلایی و مهاجرت از ونزوئلا از این تعداد بیشتر خواهد بود. علت افزایش مهاجرت از ونزوئلا با […]

ثبت دیدگاه

دیدگاه تان را در مورد این نوشته بنویسید. خوشحال خواهیم شد.


دیدگاه ها


شما اولین دیدگاه را برای ما ارسال کنید. حتما خوشحال خواهیم شد.