اقامت آمریکا

از میان تمام کشورهای دنیا که می توان به آن ها مهاجرت کرد، این بار آمریکا را مورد بررسی قرار می دهیم. سالانه افراد زیادی تصمیم می گیرند زندگیشان را در آمریکا ادامه دهند، اما رسیدن به این رویا چه سختی هایی پیش رو دارد؟ باید از چه موانعی عبور کرد تا به هدف رسید؟ برای گرفتن اقامت کانادا به صورت دائمی چه راهکارهایی پیش روی شما قرار دارد؟ در ادامه قصد داریم تا روش های کسب اقامت دائم در ایالات متحده آمریکا را بررسی کنیم.

انواع ویزای دائم برای اخذ اقامت آمریکا

قبل از معرفی انواع ویزاهایی که می توانید برای اخذ آن ها اقدام کنید و در نهایت اقامت دائم را به دست آورید لازم است چند نکته را بازگو کنیم. در ابتدا باید بدانید راه و روش های کسب اقامت دائم در ایالات متحده مطابق با محل تولد و زندگی فرد می تواند متفاوت باشد و برخی محدودیت ها سر راه ساکنان بعضی کشورها قرار گیرد. اما مطمئنا اگر شما استعداد و ویژگی های خاصی دارید می توانید راه خود را در این مراحل پیدا کرده و در آمریکا به عنوان یک شهروند زندگی کنید.

ویزاهای دائمی برای افرادی صادر می شود که تصمیم دارند برای کار و تحصیل و به آمریکا بروند و برای همیشه در آن جا زندگی کنند. لازم به ذکر است که اگر مهاجر، موفق به اقامت دائم هم شده اما بعد از آن مرتکب جرمی بزرگ مانند قتل یا فروش مواد مخدر یا از این قبیل گردد اقامتش لغو خواهد شد.

اقامت آمریکا

ویزای خانواده در آمریکا

  • همسر یک شهروند آمریکایی باشد.
  •  والدین در آمریکا اقامت داشته باشند و فرزند مهاجرشان زیر ۲۱ سال سن داشته باشد.
  • فرزند خوانده یک شهروند آمریکایی باشد.
  • به صورت موقت به آمریکا مهاجرت کرده و سپس فرزند خوانده یک شهروند آمریکایی شود.

از این دسته ها برخی در اولویت هستند برای مثال فرزندان کوچک و مجرد شهروندان آمریکایی، دختران مجرد زیر ۲۱ سال که والدینشان مقیم آمریکا اند، فرزندان دختر و پسر متاهل که والدینشان سیتیزن هستند و یا برادر و خواهران افراد مقیم که زیر ۲۱ سال سن دارند.

ویزای افراد ماهر در آمریکا

ممکن است شما در کاری توانا باشید که آمریکا به آن نیازمند باشد، یا از افراد نخبه در رشته ی کاری و تحصیلی خود باشید، اگر این چنین است شانس خوبی برای کسب اقامت دائم در آمریکا دارید.

در ادامه با توجه به اولویت، افرادی که شامل این نوع ویزا می شوند را معرفی می کنیم:

  • افرادی که توانایی فوق العاده ای در زمینه ی علوم، هنر، آموزش و پرورش، کسب و کار و رشته های ورزشی دارند و اسناد و مدارک معتبری در دستانشان است.
  • استادان برجسته و محققان: اگر شما در سطح بین المللی به عنوان محققی توانا شناخته می شوید شامل این بند هستید. استادان دانشگاه هم باید حداقل سابقه ی ۳ سال تحصیل در دانشگاه را داشته باشند و یا آمریکا را برای ادامه تحقیق و پژوهش هایشان انتخاب کرده باشند.
  • از طریق کارفرما: اگر شما در شرکتی کار می کنید که شعبه ای در آمریکا دارد و کارفرمایتان می تواند اقامت شما را تضمین نماید شامل این بند خواهید بود، البته فراموش نکنید که باید حداقل سه سال سابقه کار داشته باشید و بدانید که روند کار شما هم حداقل یکسال طول خواهد کشید.

اقامت آمریکا

ویزای شغلی در آمریکا

امکان دارد شما واجد شرایط دریافت شغلی متناسب با توانایی و استعداد هایتان در آمریکا باشید. دریافت این گونه اقامت نیز اولویت بندی دارد که به شرح زیر است:

  • افرادی که مدرک کارشناسی و حداقل ۵ سال سابقه ی کار در زمینه ی حرفه ی خود را دارند.
  • افرادی که قادر به اثبات و نشان دادن توانایی های خود هستند؛ در زمینه هایی مانند علم، هنر و…
  • افرادی که منافع ملی خود را به گونه ای به خطر انداخته اند که به نفع ایالت متحده باشد و در ضمن توانا و ماهر باشند.

فعالیت در شغل های مورد نیاز آمریکا

برخی از شغل ها هستند که بنابر وضعیت جامعه در آمریکا بیشتر مورد نیاز هستند اگر شامل این شغل ها شوید هم می توانید درخواست مهاجرت و اقامت دائم نمایید.

  • کارگران ماهر فصلی با حداقل ۲ سال سابقه کار.
  • افرادی که دارای مدرک کارشناسی و یا کارشناسی ارشدی باشند که معادل یکی از مدارک آمریکایی باشد.
  • کارگران، افراد زیر دست و بی تجربه برای کارگری.

مهاجرت افراد خاص به  آمریکا

شاید شما دارای ویژگی خاص و یا دارای شغلی باشید که شامل این بند از کسب اقامت دائمی در آمریکا باشد، افرادی که شامل این بند هستند عبارت اند از:

  • مترجمان عراقی و افغانی
  • عراقی هایی که با ایالت متحده یاری رسانده اند.
  • کارمندان سازمان ملل متحد در سراسر جهان
  • پزشکان 
  • نیروهای اجباری مسلح
  • کارمندانی که در کانال پاناما کار می کنند.
  • بازنشستگان عضو کشورهای ناتو
  • همسران و فرزندان افراد عضو ناتو که همسرشان فوت شده است.
  • افرادی که در زمینه ی رادیو و تلویزیون فعالیت می کنند.

ویزای سرمایه گذاری در آمریکا

این نوع ویزا که با نام EB-۵ شناخته می شود در سال ۱۹۹۰ میلادی به هدف کمک به وضعیت اقتصادی آمریکا پایه گذاری و از سال ۱۹۹۲ میلادی اجرایی شد. این نوع ویزا به افرادی تعلق می گیرد که سرمایه ای در دستشان است و تصمیم به راه اندازی کسب و کاری جدید و یا سرمایه گذاری در مشاغل به وجود آمده را دارند. به بیانی آسان تر افرادی که می توانند مبلغ حداقل ۵۰۰,۰۰۰ دلار را با خود به آمریکا ببرند و در آن جا به عنوان سرمایه گذار اقامت کنند شامل اقامت دائم به عنوان سرمایه گذار خواهند شد.

چند نکته در رابطه با ویزای سرمایه گذاری ضروری است که باید بدانید:

  • می توانید در مرحله ی اول ۱۰۰,۰۰۰ دلار پرداخت کرده و باقی را به مرور بپردازید.
  • باید بدانید که قصد دارید یک کسب و کار نو را راه اندازی کنید یا در کسب و کارهای موجود شریک شوید، برای مثال شرکتی تازه تاسیس نمایید یا شعبه ی یکی از فروشگاه های زنجیره ای را خریداری کنید.
  • نباید تصور کنید که مانند بسیاری از کشورهای جهان سوم سودهای بانکی در آمریکا بالاست و روی درآمد از طریق سودهای بانکی زیاد حساب کنید زیرا در بهترین حالت در آمریکا به پول شما ۴ درصد سود تعلق خواهد گرفت.

سرمایه گذاری می تواند به یکی از این شکل ها باشد: مالکیت انحصاری، مشارکت محدود یا کلان، تاسیس شرکت مرکزی، سرمایه گذاری مشترک. ( سرمایه گذاری مشترک به این صورت است که فردی را بیابید که بتواند اندازه ی شما یعنی ۵۰۰۰۰۰ دلار سرمایه گذاری نماید و با هم یک کسب و کار بزرگ تر را راه اندازی نمایید ).

شرایط مورد نیاز برای ایجاد شغل در آمریکا

حداقل بتوانید با ۵۰۰۰۰۰ دلار برای ۵ نفر از ساکنان ایالات متحده شغل ایجاد کرده و تا ۲ سال وجود شغل آن ها را تضمین کنید. باید هر ۵ نفر به صورت تمام وقت استخدام شوند ( حداقل ۳۵ ساعت کار در هفته )، توجه داشته باشید که اگر سرمایه ۱۰۰۰۰۰۰ دلار باشد باید برای ۱۰ نفر شغل تمام وقت ایجاد کنید.

دیگر این که سرمایه گذاری از طریق ایجاد شغل کار سختی است و لازم به کسب اطلاعات جامع در این زمینه می باشد. همچنین بدانید که طی هر سال زمینه های شغلی که طرفدار و نیاز بیشتری در آمریکا دارند تغییر می کنند و خوب است که پیش از اقدام خوب در زمینه ی سرمایه گذاری تحقیق کنید.

ویزای درمانی آمریکا

همانطور که از اسم آن پیداست هدف از سفر شما باید به منظور درمان باشد که این دلایل را باید بتوانید در سفارت آمریکا یا کنسول آمریکا به اثبات برسانید. پس از ارائه مدارک پزشکی و سایر مدارک مورد نیاز به شما ویزای درمانی اعطا می گردد.

امتیاز بندی مهاجرت به آمریکا

طبق طرحی که اخیرا توسط ترامپ- رییس جمهور آمریکا مورد بررسی قرار گرفت، سیستم مهاجرتی به آمریکا نیز مانند سایر کشورها مانند کانادا،استرالیا بر اساس گزینش بر حسب میزان امتیاز بدست آمده می شود. بر این اساس هر سال ۱۴۰ هزار نفر می توانند پاسپورت آمریکا را بدین طریق دریافت کنند. در این طرح پیشنهادی مواردی همچون سن، مدرک تحصیلی، داشتن پیشنهاد کاری، سرمایه گذاری و سایر امتیازات ویژه در نظر گرفته می شوند.

امتیاز سن برای اخذ اقامت آمریکا

  • کمتر از ۱۸ سال: ۰ امتیاز
  • ۱۸ تا ۲۱ سال:  ۶ امتیاز
  • ۲۲ تا ۲۵ سال: ۸ امتیاز
  • ۲۶ تا ۳۰ سال: ۱۰ امتیاز
  • ۳۱ تا ۳۵ سال: ۸ امتیاز
  • ۳۶ تا ۴۰ سال: ۶ امتیاز
  • ۴۱ تا ۴۵ سال: ۴ امتیاز
  • ۴۶ تا ۵۰ سال: ۲ امتیاز
  • بیشتر از ۵۰ سال: ۰ امتیاز

امتیاز تحصیلات برای اخذ اقامت آمریکا

  • دیپلم یا معادل ۱ امتیاز
  • کارشناسی از آمریکا :  ۶ امتیاز —  از خارج از آمریکا:  ۵امتیاز
  • کارشناسی ارشد از آمریکا: ۸ امتیاز— از خارج از آمریکا: ۷ امتیاز
  • دکترای تخصصی از آمریکا:  ۱۳ امتیاز— از خارج از آمریکا: ۱۰ امتیاز

امتیاز داشتن پیشنهاد شغلی برای اخذ اقامت آمریکا

اگر متقاضی مهاجرت به آمریکا پیشنهاد شغلی داشته باشد، با توجه به میزان درآمد شغل امتیاز به او تعلق می گیرد.

  • درآمد ۳ برابر میانگین درآمد افراد در آمریکا= ۱۳ امتیاز
  • درآمد ۲ برابر میانگین درآمد افراد در آمریکا= ۸ امتیاز
  • درآمد ۱.۵ برابر میانگین درآمد افراد در آمریکا= ۵ امتیاز

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش های اقامت آمریکا می توانید با موسسه حقوقی داد آور مهر تماس بگیرید و یا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نموده تا کارشناسان ما پس از بررسی دقیق برای مشاوره با شما تماس بگیرند .

[تعداد: ۰    میانگین: ۰/۵]

قوانین مهاجرت چیست؟

آیا مهاجرت امری قانونی است؟ قوانین مهاجرت چیست؟ چه راههایی برای مهاجرت وجود دارد؟ اصول و قواعد مهاجرت چیست؟ بهترین راهکارهای مهاجرت چیست؟ چرا برای انتخاب یک مقصد مناسب نیازمند یک مشاوردلسوز و با دانش هستیم؟ موسسات همکار MIE چه کمکی به یافتن بهترین گزینه خواهند کرد؟ در این مقاله سعی شده است تا باب آگاهی نسبت به پدیده […]

شرایط اخذ ویزای همراه دانشجو در کانادا

دریافت ویزای کار برای همراه متقاضی تحصیل در کانادا ممکن است. همسر و فرزندان متقاضی میتوانند مادامی که او مشغول به تحصیل است از یکی از روش های زیر او را در کانادا همراهی کنند. اخذ ویزای کار همراه دانشجویی برای بسیاری از متقاضیان پروسه استرس آور و نگران کننده ای است. ما این نگرانی […]

آیا مهاجرت به آلمان خوب است؟

کشور آلمان در اروپای غربی و اروپای مرکزی قرار دارد و از شمال با کشور دانمارک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس، از جنوب غرب با فرانسه و لوکزامبورگ و از شمال غرب با بلژیک و هلند مرز مشترک دارد. زبان رسمی مردم این کشور زبان آلمانی است […]

ثبت دیدگاه

دیدگاه تان را در مورد این نوشته بنویسید. خوشحال خواهیم شد.


دیدگاه ها


شما اولین دیدگاه را برای ما ارسال کنید. حتما خوشحال خواهیم شد.