اقامت نیوزلند

تنوع فرهنگی، آب‌وهوای معتدل و دلپذیر و رشد اقتصادی خوب نیوزیلند را مقصدی ایده آل برای آن‌هایی ساخته که علاقه‌مند به کار و تحصیل در خارج از کشور هستند. در این مطلب به روش‌های اخذ اقامت نیوزیلند می‌پردازیم.

معرفی نیوزیلند

این کشور در نیم‌کره جنوبی در نزدیکی استرالیا و قطب جنوب قرار دارد و از دو جزیره اصلی، جزیره شمالی و جزیره جنوبی و حدود ۶۰۰ جزیره کوچک‌تر تشکیل شده است. علی‌رغم اینکه کشوری دور افتاده است، نیوزیلند به‌عنوان یکی از قوی‌ترین اقتصادهای جهان، رتبه‌ی نهم در شاخص توسعه انسانی و سوم در شاخص آزادی اقتصادی دارد و مقصدی عالی برای علاقه‌مندان به مهاجرت خارج از اروپا است.

نیوزیلند یکی از جهانی‌ترین اقتصادهای دنیا را دارد. این کشور به‌شدت به تجارت محصولات کشاورزی به کشورهای استرالیا، اتحادیه‌ی اروپا، آمریکا، کره جنوبی، ژاپن، چین و کانادا وابسته است. همچنین، به دلیل اینکه برای روابط بین‌المللی خود اهمیت بسیاری زیادی قائل می‌شود، نسبت به تغییرات اقتصادی و رکود اقتصادی جهانی نیز بسیار آسیب‌پذیر است؛ بنابراین اگر به نیوزیلند مهاجرت می‌کنید، باید انتظار داشته باشید که شرایط اقتصادی سراسر جهان بر روی شرایط زندگی شما تأثیرگذار باشد.

برخی از بزرگ‌ترین صنایع نیوزیلند عبارت‌اند از:

  • کشاورزی و جنگلداری
  • ساخت و ساز
  • آموزش
  • مهندسی
  • خدمات بهداشتی و درمانی

Stay in new zealand

اقامت نیوزیلند از طریق ویزای کاری

این ویزا برای افراد با مهارت در نیوزیلند صادر می‌شود و یا افرادی که پیشنهاد کاری را از یک کارفرمای معتبر دریافت کرده‌اند. این روش از سرعت نسبتاً بالایی برخوردار است. در وهله اول؛ علاوه بر داشتن مهارت جهت اخذ ویزا؛ شما به اخذ دعوت‌نامه کاری از یک کارفرمای معتبر در نیوزیلند نیاز خواهید داشت. معتبر بودن به معنای این است که شما به رعایت کردن استانداردهای بین‌المللی نیاز خواهید داشت.

در گام دوم؛ اگر شما شغلی را در اختیار دارید که کارفرمای آن فردی با اعتبار است؛ شما قادر به دادن درخواست برای ویزای اقامت دائم و بدون شرح علایق خود می‌باشید. به خاطر داشته باشید که اخذ این ویزای اقامتی به مدت ۲ سال به طول می‌انجامد و البته این مدت‌زمان تا حد بسیاری به شرایط افراد بستگی خواهد داشت.

اقامت نیوزیلند از طریق تحصیل

افراد متقاضی تحصیل در نیوزلند بیان این نکته نیز لازم است که زبان رسمی مردم نیوزلند انگلیسی و ماروئی می‌باشد و زبان تدریس در دانشگاه‌ها و مدارس انگلیسی است به همین دلیل داشتن مدرک زبان آیلتس یا تافل با نمره بالا الزامی است.

مهاجرت به نیوزلند از طریق تحصیل یکی از بهترین روش‌ها نسبت به مهاجرت کاری به نیوزلند یا سرمایه‌گذاری در نیوزلند یا نیوزیلند است. شخصی که از طریق تحصیل به نیوزلند مهاجرت می‌کند، از مزایای اقامت نیوزلند بهره مند می‌شود و می‌تواند با کسب شرایط لازم نسبت به اخذ تابعیت نیوزلند اقدام کند. البته از دلایلی که افراد بیشتر از طریق مهاجرت تحصیلی نسبت به مهاجرت به نیوزلند استفاده می‌کنند به دلیل مراحل طولانی، امتیازبندی و شرایط ویزای کار یا اسکیل ورکر نیوزلند می‌باشد.

اقامت نیوزیلند از طریق سرمایه‌گذاری

این اقدام برای افرادی است که حداقل ۶۶ سال سن دارند. همچنین متقاضیان اگر به همراه خانواده تصمیم دارند که اقدام نمایند، همسران آنها نیز نیاز است تا حداقل همین سن را داشته باشند

در این نوع ویزا متقاضی باید مبلغی در حدود ۱٫۵ میلیون دلار به کشور نیوزلند تزریق نماید. این مبلغ را باید در حدود ۴ سال در کشور نیوزلند نگه دارد. در کنار این ۱٫۵ میلیون دلار، متقاضی موظف است برای زندگی خود در کشور نیوزلند مبلغی در حدود ۱ میلیون دلار دارا باشد. در کنار این موارد، شرایط سنی متقاضی نیز مطرح بوده و متقاضی می‌بایست حداکثر ۶۵ سال سن داشته باشد.

از شرایط مورد نیاز دیگر نیز می‌توان به داشتن نمره آیلتس حداقل ۳ اشاره نمود. این شرط برای همراهان فرد متقاضی نیز نیاز است. نداشتن سوءسابقه کیفری نیز یکی از شروط لازم است. برای کسب اخذ اقامت دائم کشور نیوزلند از طریق سرمایه‌گذاری نیاز است تا ۱۴۶ روز از سال را در کشور نیوزلند زندگی نمایند. داشتن سابقه کاری ۳ ساله نیز برای متقاضیان اجباری است.

اقامت نیوزیلند از طریق ثبت شرکت

با ثبت شرکت در نیوزلند، امکان اخذ اقامت دائم این کشور وجود ندارد. فقط با راه‌اندازی شرکت ثبت‌شده و شروع به کارآفرینی در این کشور، امکان اخذ اقامت دائمی نیوزلند برای مدیر اصلی شرکت و همچنین همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال وی امکان‌پذیر است. در هیچ یک از موارد با ثبت شرکت، امکان اخذ اقامت دائم کشوری برای متقاضی وجود ندارد، تنها پس از راه‌اندازی شرکت و شروع به فعالیت تجاری شرکت، اقامت دائمی اعطاء خواهد شد.

یکی از مهم‌ترین نکاتی که متقاضیان ثبت شرکت در نیوزلند باید به آن توجه کنند این می‌باشد که باید حتماً دو سال در کشور خود تجارتی را راه‌اندازی کرده باشند تا بتوانند ثبت شرکت در نیوزلند را انجام دهند. این سابقه دو ساله در تجارت می‌تواند با ایجاد یک کارگاه، فروشگاه و یا شرکت و کارخانه انجام گیرد که این موضوع را باید بتوانند اثبات نمایند و اثبات این موضوع می‌تواند از طریق ثبت در دفاتر اسناد رسمی انجام گیرد، موضوع دیگر این می‌باشد که در کنار این فروشگاه، شرکت و یا دفتر باید متقاضی دارای یک حساب بانکی معتبر بوده باشد که مبلغی حدود ۳۰۰ میلیون گردش مالی داشته باشد.

این مقدار هزینه باید به کشور نیوزلند منتقل شود تا با آن بتواند تجارت مورد نظر خود را راه‌اندازی نماید، در صورتی که این شرایط بالا را داشته باشید می‌توانید برای دریافت ویزا به سفارت نیوزلند درخواست دهید و بعد از بررسی اسناد و مدارک متقاضی، برای وی یک ویزای سه‌ساله موقت صادر می‌گردد، توجه داشته باشید که این ویزا به معنای دریافت اقامت دائم نیوزلند نمی‌باشد و تنها به شما اجازه اقامت موقت سه‌ساله داده شده است.

موسسه حقوقی دادآور مهر افتخار دارد در زمینه  اخذ انواع ویزا و اقامت اروپا اقامت نیوزیلند  با کمک نیروهای متخصص و وکلای بین المللی در کشورهای گوناگون اقدام نماید . لطفا برای هر گونه پرسش در رابطه با پرونده های مهاجرتی ، شرایط و ضوابط ، قوانین کانادا با ما تماس بگیرید و یا با تکمیل فرم ارزیابی رایگان موسسه داد آور مهر این امکان وجود دارد که پرونده های شما عزیزان توسط وکلای بین المللی مورد بررسی قرار گرفته و پس از آن برای مشاوره رایگان با شما تماس گرفته خواهند شد .

[تعداد: ۱    میانگین: ۴/۵]

آیا آمار مهاجرت تحصیلی نگران کننده است؟

با توجه به افزایش جمعیت دانشجویان بین‌­الملی در دنیا، جمعیت دانشجویان ایرانی خارج از کشور و آمار مهاجرت تحصیلی نیز رو به افزایش است. تا قبل از انقلاب جمهوری اسلامی،  فقط ۵۰ هزار دانشجو در آمریکا مشغول به تحصیل بوده‌اند. طبق آخرین آماری که از سال ۲۰۱۵ کاوش و در سال ۲۰۱۸ منتشر شد، ایران […]

چرا مهاجرت به کانادا ؟

واقعیت این است که ارزان‌ترین و آسان‌ترین راه‌های مهاجرت به کانادا، به دلیل درخواست‌های زیاد از سرزمین‌های گوناگون برای همه امکان‌پذیر نیست. اولین گام برای موفقیت در این کار این است که شما ماهر باشید یا به‌عبارت‌دیگر در حیطه‌ی کار و هنرتان از افراد برتر محسوب شوید. اغلب راه‌اندازی کسب‌وکار یا سرمایه‌گذاری را بهترین راه کسب […]

راه های کسب اقامت دائم در آمریکا

مهاجرت مقوله‌ای که در دهه‌های اخیر بیش‌ازپیش شاهد آن هستیم؛در ادامه قصد داریم تا روش‌های کسب اقامت دائم در ایالات‌متحده آمریکا را بررسی کنیم. البته ذکر این موضوع هم لازم است که در این مطلب تنها اقامت دائم مدنظر می‌باشد و انواع ویزاهای موقت در مبحثی دیگر توضیح داده می‌شوند. افرادی که به امید داشتن […]

ثبت دیدگاه

دیدگاه تان را در مورد این نوشته بنویسید. خوشحال خواهیم شد.


دیدگاه ها


شما اولین دیدگاه را برای ما ارسال کنید. حتما خوشحال خواهیم شد.