شرایط ویزای مالتیپل چیست؟

Work Visa 1 1200x500 - شرایط ویزای مالتیپل چیست؟

ویزای ورود چندگانه برای گردشگری، کسب‌وکار و اعضای خدمه صادر می‌شود. هر کشور شرایطی را برای صدور ویزا فراهم می‌کند که باید توسط متقاضیانی که درخواست ویزای چندگانه می‌دهند، رعایت شود.

به‌عنوان‌مثال، ویزا چندگانه چین بااعتبار ۶ ماه، ۱۲ ماه یا ۲۴ ماه ارائه می‌شود. بااین‌حال، مسافرانی که مایل به گرفتن ویزای چندگانه با یک اعتبار ۲۴ ماهه هستند، باید مدرک بیشتری از نیاز یا مدرکی که قبلاً چندین ویزا مجاز دریافت کرده‌اند، ارائه دهند.

پاسپ - شرایط ویزای مالتیپل چیست؟

اعتبار ویزای مالتیپل

مثال دیگر یک ویزای متعدد ورود به هند برای گردشگران است. با تغییرات اخیر به‌وسیله سفارت هند این ویزا نیاز به یک‌فاصله دوماهه بین بازدیدها دارد. هر کس که مایل به بازگشت به هند قبل از اتمام این دو ماه باشد، باید اجازه خاصی از طرف مأمورین دریافت کند.

مهم است که درک کنیم که اعتبار یک ویزای چند ورودی از تاریخ صدور آغاز می‌شود؛ بنابراین، ویزای شش‌ماهه معتبر برای ۱۸۰ روز از تاریخ صدور آن است. این به این معنی است که مسافر باید قبل از پایان دوره ۱۸۰ روز به مقصد وارد شود.

تفاوت ویزای سینگل و مالتیپل در چیست؟

در این تقسیم‌بندی‌ها، دو نوع ویزای سینگل و مولتیپل در تقسیم‌بندی ویزا بر اساس دفعات اجازه ورود به کشور مقصد قرار می‌گیرند. از این نظر ویزاها به چهار نوع یک‌بار ورود یا سینگل، دو بار ورود یا دابل، چند بار ورود یا مولتیپل و ویزای ترانزیت فرودگاهی تقسیم‌بندی می‌شوند:

ویزای یک‌بار ورود یا سینگل (Single visa)

اعتبار این نوع ویزا بعد از یک‌بار ورود و خروج به کشور مقصد، به‌طور اتوماتیک، از بین میرود حتی اگر از اعتبار و مدت‌ زمان آن باقی مانده باشد.

ویزای دو بار ورود یا دابل (Double visa)

با دریافت این نوع ویزا شما این اجازه را دارید تا زمانی که اعتبار ویزایتان تمام نشده است، دوبار به کشور مقصد سفر داشته باشید.

ویزای چند بار ورود یا مالتیپل (Multiple visa)

با داشتن ویزای چند باز ورود تا زمانی که اعتبار و مدت زمان ویزای شما تمام نشده است، شما می‌توانید به‌دفعات نامحدود به کشور مقصد سفر کنید.

ویزای ترانزیت فرودگاهی (Airport transit visa)

برای سفر به برخی از کشورهای خارجی ممکن است که از بیش از یک پرواز استفاده شود. در این نوع سفرها بایستی در یک کشور واسط و ثالث، هواپیمای خود را تعویض کنید و مدت زمان محدودی را در فرودگاه بمانید. بعضی از کشورها حتی برای زمان بین تعویض هواپیماها نیز درخواست ویزا می‌کنند.

این ویزا مجوز خارج شدن از هواپیما، رفتن به سالن ترانزیت و سوارشدن به هواپیما به مقصد کشور بعدی محسوب می‌شود.

کاناداا - شرایط ویزای مالتیپل چیست؟

مزیت‌های ویزای بلندمدت مولتی ۵ ساله کانادا

  • اولین مزیت ویزای مولتیپل این است که به دارنده ویزا این اجازه را می‌دهد که به‌دفعات به کانادا تردد کند.از طریق کلیه مرزها و در زمان‌های مختلف
  • توجه: ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.
  • اعتبار ۴ ساله ویزای مولتیپل به این خاطر است که گذرنامه‌های افراد ایرانی به‌طورمعمول تا ۵ سال اعتباردارند.

طبق دستورالعمل اداره مهاجرت کانادا، چنین ویزایی به‌طورمعمول شامل دو گروه زیر می‌شود:

  • افرادی که به دلایل موردقبول کنسولگری به‌صورت مداوم به کانادا سفر می‌کنند.
  • پدر و مادرهای مسن و بازنشسته‌ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.

به‌طورکلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای کانادا را با دیده اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد، به‌ویژه پدر و مادرهایی که بازنشسته شده‌اند و انگیزه‌ای برای کار و زندگی در کانادا ندارند و قبلاً هم برای مهاجرت به کانادا از طریق فرزندانشان اقدام کرده‌اند.

البته باید بدانید هیچ تضمینی برای اخذ ویزای کانادا وجود ندارد و درنهایت این افسر مهاجرت کانادا است که تصمیم می‌گیرد برچسب ویزا را برای شخص بزند یا نه.

چگونه ویزای مالتیپل ۵ ساله کانادا را اخذ کنیم؟

اگر در یکی از دودسته فوق قرار دارید می‌توانید شانس خود را برای اخذ ویزای مالتیپل کانادا امتحان کنید و هنگام تقاضای ویزای مسافرتی، به جای ویزای تک ورودی Single-entry تقاضای ویزای چندگانه Multiple-entry بدهید و امیدوار باشید افسر مهاجرت با درخواست شما موافقت کند.

نکته جالب اینکه اگر کسی شرایط ویزای چندگانه را داشته باشد ولی  تقاضای ویزای تک ورودی بدهد، افسر مهاجرت مربوطه برای این شخص ویزای تک ورودی معمولی صادر می‌کند ولی نامه‌ای به وی ارسال می‌شود و در آن به شخص  اطلاع خواهند داد که اگر ویزای چندگانه تقاضا می‌داد هم موردقبول واقع می‌شد.

دارندگان ویزای مولتیپل می‌توانند به‌طور متعدد وارد  کانادا شود.

مدارک موردنیاز برای دریافت ویزای مولتیپل کانادا

  •    ترجمه شناسنامه
  •    پرینت حساب بانکی (تمکن مالی) یا گردش حساب شش ماه گذشته
  •    پر کردن و تائید فرم درخواست ویزا (Application Form)
  •    پر کردن فرم اطلاعات خانوادگی (family information)
  •    دو قطعه عکس ۴*۶
  •    ترجمه سند ملکی
  •    ترجمه سند شغلی (در صورت اشتغال)
  •    مدارک اقامت دائم یا موقت و گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا
  •    بیمه یک‌ساله متقاضی
  •   ارائه تائید نتایج آزمایشات متقاضی از طرف پزشک امین
  •   دعوت‌نامه (اختیاری)
  •   ترجمه سند ازدواج (اختیاری)
[تعداد: ۱    میانگین: ۵/۵]